Ce mi-a plăcut | iunie 2018

Am văzut că mica serie cu recomandările săptămânale a prins destul de bine, dar mi-am dat seama că de multe ori n-am reușit să scriu articolele așa cum mi-aș fi dorit. Din acest motiv am hotărât să fac acest gen de articole lunar și continuăm așa cum am vorbit.

O să scriu despre fotografie, CSR, dar și despre alte lucruri cu care rezonez sau campanii care îmi plac.


Daryl Aiden Yow este a fost un influencer cu peste 100.000 de fani pe Instagram, dar totul s-a prăbușit în momentul în care lumea a început să realizeze că fotografiile pe care le posta nu erau ale lui. Se pare că folosea imagini de stock sau părți din imaginile altor fotografi. Ba chiar mai mult, tipul a reușit să ajungă ambasador Sony în Singapore. Întreaga poveste pe PetaPixel.

E un articol pe care ar trebui să-l citiți și veți trage concluzia că, în social media, cel mai bine este să fii autentic și să folosești doar contentul tău, asta chiar dacă nu ești cel mai bun. Doar așa îți poți construi o imagine care să rezite în timp.

Orange lansează platforma de responsabilitate socială Pentru Mâine, reunind astfel toate proiectele de CSR sub o misiune comună, aceea de a folosi tehnologia de azi ca să ne pregătim pentru mâine.

Vizitatorii platformei au la dispoziție mai multe metode de a se implica în proiecte. Pe lângă asta îmi place mult provocarea cu care a fost lansată platforma.

Provocarea constă în realizarea unui filmuleț care va fi urcat într-o capsulă a timpului. tot ce trebuie să faci este să înregistrezi un mesaj video de 30 de secunde în care să răspunzi la întrebarea „Ce poți face azi Pentru Mâine cu ajutorul tehnologiei?”.

Fiecare filmuleț încărcat va reprezenta o bursă de studiu de o lună de zile pentru un elev înscris în programul vreau în clasa a9-a. Mesajele primite vor fi salvate într-o capsulă a timpului și vor fi deschise în 2028.


Absolut lansează platforma 100absolutartists.ro prin care își propune să sprijine 100 de tineri artiști din cinematografie, literatură, arte vizuale, design vestimentar și muzică. Selecția celor 100 de artiști va fi realizată în colaborare cu cinci curatori, iar cei aleși vor fi promovați de brand pe canalele sale de social media.

Odată cu introducerea acestei platforme și cu celebrarea a 4 ani de parteneriat cu festivalul Untold, pe 100absolutartists.ro găsești Absolut Party City și câteva labirinturi la finalul cărora vei intra în tragerea la sorți pentru bilete la Untold.


The Black Eyed Peas vin la Untold <3 facem #ceamaitarevara2.0


Iar dacă nu l-ați văzut încă, vreau să vă recomand articolul meu despre setări de bază în fotografie. Acolo am încercat să explic cât mai simplu cum se fac setările unui dslr în modul manual.


Înscrie-te la newsletter


Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.