Despre mine

marius calin

Numele meu este Marius Călin, mă lupt cu celelate personalități ale mele din`93. Partea bună e că niciodată nu duc lipsă de oameni la ședințele de brainstorming și în nopțile în care nu am somn ies cele mai bune idei pentru articole sau pentru un nou clip pe YouTube.

Sunt orgolios, vreau să câștig în tot ce fac, dar nu transform orgoliul într-o piedică ce-mi poate întuneca gândirea. Apreciez criticile constructive și persoanele care nu se tem să spună o părere sinceră pentru că prin asta consider că mă pot dezvolta, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Timpul liber e pentru a face sau a învăța ceva nou, îmi plac provocările și atâta timp cât în cușcă nu e mai mult de un leu, îmi încerc norocul. Îmi place să interacționez cu oamenii, să ies în oras și să îmi petrec timpul liber pentru a învăța lucruri noi și niciodată nu refuz un film bun. De aici vine și plăcerea de a scrie pe un blog despre oameni, trăirile lor, evenimentele la care particip și de a face câte un review sincer filmelor pe care le vizionez.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

P.S. Mă găsești și pe canalul meu de YouTube Marius Călin TV

Google +

Google +