Neversea 2018 | Am venit să dau raportul

0
neversea 2018 scena
Scena Neversea 2018 fotografiată cu Galaxy S8+

Neversea 2018 a fost magic și am venit să dau raportul. 

Parametrii au fost peste limită când a venit vorba de distracție și sub limită când a venit vorba de somn. Cu ultima parte am rezolvat când am venit acasă pentru că luni seara m-am băgat la somn pe la 00:00 și m-am trezit a doua zi pe la 14:30.

Dar destul despre somnul meu. Să vorbim despre atmosfera de la Neversea 2018:

Mi-am petrecut timpul între Main Stage, The Ark și câteva activări ale brandurilor printre care și colonizarea, joc care sper să-mi aducă un Galaxy S9 ca să-l reunesc pe S8-ul meu cu fratele lui mai mare. Sau excursia la NASA, nici asta nu m-ar supăra deloc.

Când vine vorba de The Ark am două variante, fie sonorizarea a fost mult mai bună ca anul trecut, fie Deliric, Macanache și Dub Fx au fost mult mai buni ca dățile trecute când i-am ascultat live la festivaluri.

Poate ambele.

În orice caz big like pentru concerte și mai vreau atmosferă așa faină ca la ei.

dub fx the ark neverseaLa Main Stage am prins Aloe Blacc, Carla`s Dreams, The Him, John Newman, Armin Van Buuren, The Script și Scooter. Cu Armin am prins răsăritul, Carla`s a umplut locul din fața scenei pe la orele 18:00 ceea ce mi s-a părut wow, iar The Script sigur vor mai veni în România după concertul genial pe care l-au avut.

Așa cum au zis și ei, au venit acasă. Pentru câteva zeci de minute, main stage era singura scenă care mai conta la Neversea 2018 și mii de oameni au aplaudat momentul când solistul și-a cerut scuze da la fanii din România pentru că n-au venit aici mai devreme.

Și pentru că vreau să rămână în istoria festivalului și pe blogul meu, cel mai fain moment a fost când solistul a cerut unei tipe să își sune fostul, a luat telefonul pe scenă și i-a cântat live „Nothing”. Apelul s-a terminat cu un f**k you spus de mii de oameni. 

Prețurile de la mâncare au fost foarte variate așa că aveai de unde să-ți iei indiferent de bugetul pe care ți l-ai făcut pentru festival. Eu sunt foarte mofturos când vine vorba de mâncare pentru că sunt multe lucruri pe care nu le suport (sosurile în general, brânza, măslinele și lista poate continua cât pentru 10 articole) așa că de fiecare dată aleg varianta safe cu ceva carne și cartofi prăjiți sau un preparat pe bază de orez.

The Script 💙
________
#withgalaxy
#dowhatyoucant
#thescript

Posted by Marius A. Călin on Sunday, 8 July 2018

Activările din partea brandurilor au fost smart în sensul în care au venit cu lucruri folositoare pentru festivalieri. Puteai primi cremă de plajă, tricouri, hanorace, rogojină de plajă pe care să te așezi ca să privești răsăritul, dar și internet, mult internet gratis pentru abonații Orange pentru că în incinta festivalului puteai consuma cât vrei pentru că datele nu se contorizau.

Partea faină e că dacă nu aveai Orange, erau câțiva oameni care împărțeau cartele cu net nelimitat pe perioada festivalului și fiecare cartelă venea cu o șansă de a câștiga bilete la Neversea 2019.

Am prins apusul și răsăritul de pe plajă, lucruri pe care n-am apucat să le fac anul trecut și tot în premieră l-am prins și pe Armin până după ce soarele a răsărit. Artist pe care l-am ratat anul trecut la Untold pentru că trebuia să plec devreme a doua zi spre casă.

apus la neversea
Apus la Neversea 2018 fotografiat cu Galaxy S8+

Legenda spune că Armin abia terminase cu warm up-ul când soarele ieșea din mare. 

Au fost trei zile după care am avut nevoie de foarte mult somn, dar a meritat și sunt pregătit să o iau de la capăt cu următoarele festivaluri.

Revenind la parametrii de distracție despre care vorbeam la început. Nu-i grijă, și la anu îi facem să fie peste limită. Neversea, ne vedem în 2019!

P.S. Thanks, Orange Romania pentru invitație. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.