Recomand #4 | UniVRse, Școala Flanco, Instagram și altele

Al patrulea articol cu recomandări vine cu o discuție despre stickerele de garanție, școala flanco, un nou cont de Instagram, o melodie și un loc fain unde îți poți testa abilitățile de gamer în lumea virtuală.


Am citit un articol în care se vorbește despre faptul că stickerele de garanție aplicate pe produse sunt ilegale și mi-ar plăcea să văd asta și în România. Să nu mai trebuiască să plătești câteva zeci sau sute de lei ca cineva să ridice un capac de plastic și să îți schimbe HDD-ul cu un SSD sau să introducă o nouă memorie RAM într-un laptop. În articol este vorba despre console și îl puteți citi aici în engleză.


Începe a patra ediție a academiei de cursuri gratuite #ScoalaFlanco. Ediția aceasta vine cu discuții despre travel, startup-uri, parenting și nutriție. Cursurile vor avea loc în incinta Flanco Băneasa.

– 20 aprilie – #CalatoriiPesteAsteptari, cu Mihai Jurca. Înscrieri între 9-15 aprilie (pe care l-ați ratat că m-am mișcat eu încet cu publicarea articolului)
– 27 aprilie – #StartUpPesteAsteptari, cu Octavian Palade. Înscrieri între 16-22 aprilie
– 4 mai – #ParentingPesteAsteptari, cu Otilia Mantelers. Înscrieri între 23-29 aprilie
– 11 mai – #NutritiePesteAsteptari, cu Mihaela Bilic. Înscrieri între 30 aprilie-6 mai


S-a deschis UniVRse, o sală de jocuri VR cu platforme KatWalk și în urma a 20 de minute petrecute acolo pot spune că am experimentat puțin din vibe-ul pe care mi l-a transmis Ready Player One și lucrurile pe care le-ați văzut în film nu sunt așa departe de realitate. Mai multe despre UniVRse puteți citi aici.


Înainte să vă las link către melodia de săptămâna asta vreau să vă spun că am început un proiect nou pe Instagram dedicat fotografiei cu telefonul mobil și vă învit să-mi dați follow dacă vreți să vedeți evoluția contului. Mi-am propus ca aici să postez mai des și să editez fotografiile doar în Snapseed sau să le public așa cum ies din telefon.

Update: Instagram are un algoritm foarte ciudat așa că am decis să mă concentrez pe contul principal de Instagram unde voi posta și poze făcute cu telefonul, dar și cu DSLR-ul. Also, dacă ești interesant de această rețea socială am scris un articol destul de complex despre hashtag-uri pe care te invit să-l citești.


Melodia de săptămâna asta vine cu un vibe fain de la Russ.

Featured photo: Andreea

Scriu despre lucruri care îmi atrag atenția, locuri prin care merg, festivaluri și uneori îmi mai dau cu părerea despre ce se întâmplă pe internet. În timpul liber mă uit la filme, seriale și nu ratez vreo ocazie de a cunoaște oameni sau de a merge la un concert bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.