Povestea #ceamaitarevara merge mai departe

3

Dacă vara trecută a fost #ceamaitarevara, cea care urmează n-are cum să fie mai prejos și cred că e timpul să-mi pun deja câteva activități în calendar. Dacă v-ați gândit la festivaluri nu pot să vă spun decât că ați avut dreptate.

Electric Castle | Untold | SummerWell | Neversea | Noise


Electric Castle (18-22 iulie 2018)

I-am spus festivalul unde plouă tot timpul, dar asta nu m-a deranjat nici în 2016, nici anul trecut. Ba din contră, mi se pare că ploaia face parte din magia festivalului și chiar dacă în 2017 n-a plouat așa de mult mi-a plăcut să văd o grămadă de pelerine de ploaie în jurul meu când a început să picure și toți ne-am panicat.

Dacă ai mers cel puțin o dată la Electric Castle sunt sigur că îmi vei da dreptate și vei spune și tu că face parte din lista de festivaluri pe care n-ai vrea să le ratezi. Dacă n-ai mai fost până acum, merită să-i dai o șansă, cu siguranță nu te va dezamăgi.

Când vine vorba de muzică, anul ăsta merg pentru Jessie J, Nothing but Thieves, Son Lux, Dub Pistols și Subcarpați. Am scris și un articol despre line-up aici.


Untold (2-5 august 2018 )

Anul trecut la Untold a fost magic, am spus-o și aici.

Partea și mai faină e că pe lângă festival am participat și la Bloggers Lan Party (un eveniment dedicat bloggerilor/vlogerilorsi fanilor acestora) și de data asta nu am pierdut la toate jocurile, ba chiar am luat locul I la Guitar Hero.

Dar destul despre anul trecut.

Abia aștept ediția de anul acesta mai ales că l-am ratat pe Armin van Buuren anul trecut și trebuie să mă revanșez de data asta. Pe lângă el mai sunt multe nume care vor fi anunțate, dar Steve Aoki și Dub Fx au fost deja confirmați, iar motivele astea îmi ajung încât să vreau și vara asta la Untold. Articolul despre line-up e aici.


SummerWell (11-12 august 2018 )

E un festival pe care nu trebuie să-l ratezi mai ales dacă n-ai multe zile de concediu și nu vrei să dai banii și pe cazare. SummerWell e aproape de București, dar cu toate astea, vei simți cele două zile ca pe un city break. În ceea ce privește muzica, trebuie să vă spun că pe scenă va urca Sofi Tukker și am o obsesie de câteva săptămâni cu melodia ei, Best Friend.

Și dacă asta nu v-a convins, Cigarettes After Sex și Bastille sigur o vor face.


Neversea (5-8 iulie 2018)

Spuneam mai sus de Dub Fx. Ei bine, Neversea 2017 e locul unde l-am văzut pentru prima dată live și trebuie să recunosc că mi-ar plăcea să mă întorc și vara asta pe plaja din Constanța.

Anul trecut a fost the place to be pentru un weekend și mi-am împărțit timpul între plajă pe timpul zilei și scene o dată ce se lăsa întinericul. Cât despre somn, am avut destul timp când am ajuns acasă. Am scris despre line-up aici


Noise (30 iunie – 1 iulie 2018)

Noise este un festival aflat la prima ediție care va avea loc în Poiana Brașov și accentul va fi pus pe muzica tehno, drum și bass. Printre numele pe care aștept să le văd la festival sunt Gojira și Planeta H, dar despre line-up am scris aici

Printre motivele pentru care merită să participi este faptul că ai ocazia de a vedea un festival aflat la prima ediție și să-l vezi cum evoluează.


Prin București cred că ne vedem pe la Underval, Creative Fest și Green Sounds.

În altă ordine de idei, voiam să vă anunț că am făcut un Instagram dedicat fotografiei de concert pe care voi posta și de la festivaluri, asta pe lângă celelalte două conturi ale mele, mariuscalinro și myphonedidthis.

A post shared by Stage Pixels (@stagepixels) on

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.