Star Wars: The Last Jedi | după ce l-am văzut de două ori

0

Săptămâna trecută am fost la Star Wars: The Last Jedi și mi-a plăcut atât de mult încât am așteptat câteva zile înainte să scriu pe blog despre el pentru că nu voiam să fie doar genul ăla de entuziasm pe care îl ai după ce vezi un film pe care îl așteptai de mult.

Partea bună e că filmul chiar a fost ce trebuie și o să ajung în seara asta să-l văd din nou. Da, e genul de film pe care chiar vreau să-l văd de două ori pentru că mi-am dat seama că, oricât de atent ești, mai ratezi scene și uneori chiar merită să vezi un film sau serial de mai multe ori. Cam așa am făcut cu House M.D., Suicide Squad și Fight Club, doar că la ultimul n-a fost de două ori, ci de vreo 4-5.

Star Wars: The Last Jedi

N-am apucat să termin articolul înainte de a merge a doua oară la film așa că voi continua prin a spune că îmi mențin părerea și că nici de data asta nu m-a plictisit și am descoperit câteva scene pe care nu le văzusem prima dată, dar funny fact, mi-am dat seama că am ratat câteva scene pe care le văzusem data trecută. Nu știu cum vine asta, dar sunt atât de amețit uneori încât nici nu-mi mai pun întrebări de genul.

Bineînțeles că nu toate lucrurile sunt perfecte și există și câteva lucruri care nu mi-au plăcut în scenariu sau care puteau să fie făcute mult mai pe placul meu, dar nu cred că vom găsi vreodată lucruri perfecte. Aș vorbi și despre asta, dar ar insemna să dau spoilere și nu e frumos, așa că vă las pe voi să vă dați seama ce m-a enervat cel mai mult după ce am văzut filmul.

Imaginile, efectele speciale și coloana sonoră sunt geniale și nu m-au deranjat nici scenele în care părea că se face dialog doar de dragul de a pune actorii să vorbească între ei. Da, au fost și câteva scene de genul ăsta, dar peisajul din jur sigur îți va fura privirea și poate nu-ți vei da seama care sunt scenele alea din prima.

Au fost multe momente în care mi s-a părut că se bate apropo la faptul că e timpul pentru cei tineri să ducă acum lupta din Star Wars și poate că aceste lucruri explică și ultima scenă despre care, bineînțeles, nu o să vorbim acum pentru că spoiler. Ideea e că mi se pare că universul Star Wars intră într-o schimbare destul de mare și abia aștept să văd ce se va întâmpla în continuare.

Pe final vreau să spun și faptul că design-ul panfilor din film sunt făcuți de Christian Louboutin. Ana, you happy now?

Star Wars: The Last Jedi este distribuit de Forum Film România și a intrat în cinema pe data de 15 decembrie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.