Am găsit un loc fain de făcut poze în București | Museum of Senses

0

Cu siguranță avem locuri foarte faine prin București în care să facem poze și Museum of Senses este doar unul dintre ele. Motivul pentru care scriu acest articol este pentru că abia s-a deschis și se află în AFI Palace Cotroceni, adică e un loc bun chiar dacă vremea de afară nu ține cu fotografii care vor să facă ședințe foto prin parcuri sau pe stăzile orașului.

De ce Museum of Senses?

Ideea de la care a pornit acest loc este de a crea iluzii optice pe care să le poți folosi cât mai creativ în fotografiile tale. Vortexul, oglinzile create special pentru aceste iluzii, patul cu cuie, tunelul oglinzilor de triunghi și camera uriașului ar fi doar câteva dintre locurile pe care le poți folosi pentru a-ți face fotografii cât mai creative.

Fly away with me.

Posted by Marius A. Călin on Saturday, 9 December 2017

Am luat și eu camerele la rând (ba chiar de două ori) și cred că mai multe cuvinte nu și-ar avea rostul, așa că o să vă arăt mai jos o parte dintre fotografiile pe care le-am făcut la deschidere.

Ar mai fi de spus faptul că prețul unui bilet pentru adulți este de 35 de lei, iar pentru copii este 25 de lei, dar mai multe informații puteți afla dacă întrați pe site-ul lor sau îi căutați pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.