Dacă ești alergător s-ar putea să te intereseze funcția asta de la Gear Fit 2 Pro

0

V-am vorbit în articolele precedente că intenționez să folosesc brățara ca să mă ajute să duc o viată mai activă și că obiectivul principal ar fi alergatul. Ei bine, în mare măsură am reușit să fac asta doar că a fost mai greu cu alergatul pentru că a venit frigul și încă nu știu cum stă treaba cu respirația pe vremea asta. Am recuperat cu tennis și un challenge de urcat scări, ceea ce a fost foarte fain.

Cu ocazia asta am aflat și că n-am foarte mulți cititori interesați de sport și alergat și de acum încolo o să țin cont de alegerile voastre când mă mai gândesc la ce tip de content să pun pe blog, dar dacă tot aveam în plan articolul acesta am zis să-l postez pentru cei care sunt interesați de alergat.

Cel mai greu mi se pare atunci când trebuie să iei și telefonul la tine pentru că nu prea ai unde să-l cari, mai ales dacă e vară sau ai numai treninguri cu buzunare mici așa cum am eu.

Gear Fit 2 Pro are memoria internă de 4GB și o poți folosi ca să încarci melodii mp3 pe care le poți asculta mai apoi dacă te conectezi la brățară cu o pereche de căști Bluetooth. Adică poți lăsa liniștit acasă telefonui și să mergi la alergat doar cu brățara și căștile. Am încercat și eu asta și mi se pare foarte fain că oricum 4 GB sunt mult mai mult decât suficient să țină unul sau 2 playlisturi de alergat (bine eu încă nu trec de jumătatea playlistului).

Închei articolul cu o întrebare. Voi când alergați lăsați telefonul acasă?

*Acest articol face parte din cadrul campaniei Orange Tester și va mai urma unul în care voi răspunde întrebărilor voastre cu privire la Gearfit 2 Pro și vă voi povesti care a fost experiența mea cu ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.