Crima din Orient Express | filmul lunii noiembrie 2017

3

În caz că nu ați văzut articolul anterior, am început o nouă serie de articole cu recomandări de filme și voi face o singură recomandare pe lună ca să nu mai vorbim tot timpul de filme pe aici. Filmul de luna aceasta este Crima din Orient Express pe care l-am văzut în noua sală Ultra de la Grand Entertainment.

Mă așteptam ca filmul să fie o capodoperă.

Ei bine, n-a fost.

Începe bine, dar durează puțin prea mult pentru gustul meu. Asta nu înseamnă că este un film prost, ba chiar a fost un film decent, cu o poveste bună (pentru că Agatha Christie) și niște peisaje pur și simplu geniale și ca să fiu sincer, dacă ar fi trebuie să aleg dacă să văd filmul la cinema sau nu, m-aș fi dus cel puțin pentru peisajele alea.

”Crima din Orient Express este una dintre cele mai palpitante povești spuse vredată”, cam așa sună descirerea-reclamă a filmului dacă ar fi să o rezum într-o propoziție. Ei bine, filmul este o adaptare a romanului cu același nume scris de Agatha Christie. Povestea se învârte în jurul unei crime și a celor 12 străini din Orient Express. Întâmplarea face ca printre ei să fie și Hercule Poirot, cel mai bun detectiv din acele timpuri și să accepte provocarea de a găsi criminalul.

Așa cum spuneam și mai sus cred că unele scene și dialoguri puteau fi scoase, dar mi-a plăcut foarte mult să urmăresc modul în care Hercule Poirot încearcă să găsească criminalul și la un moment dat am intrat și eu în joc și chiar am reușit să îmi dau seama cine era judecând după cum evolua acțiunea. Da, n-am citit cartea înainte și într-un fel regret asta acum pentru că nu mai pot să o citesc știind ce se întâmplă.

Crima din Orient Express are premiera în România pe data de 24 noiembrie 2017 și vă recomand să-l vedeți la cinema.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.