Cred că asta e o ocazie bună să mă apuc de sport | un fel de unboxing Gear Fit 2 Pro

10

Îmi place foarte mult atunci când brandurile aruncă un ochi pe blog și pe wishlist înainte de a face propuneri și de data asta chiar m-am bucurat că am fost provocat să fac sport. Cum? Ei bine, am primit în teste Samsung Gearfit 2 Pro și mi-am propus să ies la alergat ca să stabilesc recordul de cel mai scurt antrenament înregistrat vreodată pe o brățară de fitness. Acum gluma-i glumă, dar îmi amintesc foarte bine că nici vara nu puteam să alerg mai mult de 1 km și acum ar fi momentul să depășesc niște limite. Tocmai de asta, dacă aveți întrebări despre brățară sau sfaturi despre alergatul pe vreme rece, aștept comentariile voastre mai jos.

Gearfit 2 Pro

Câteva cuvinte despre Gearfit 2 Pro

Nu o să fie un unboxing tradițional pentru că am ales să scriu articolul la două zile după ce am primit brățara ca să mă familiarizez puțin cu funcțiile ei, dar totuși să păstrez o primă impresie de unboxing.

Pentru mine e o combinație frumos făcută între un smartwatch și o brățară de fitness. Are un design care se potrivește cu mâna mea și, pe lângă funcțiile sport, oferă un preview pentru notificările de pe telefon. Ba chiar poți răspunde prin niște mesaje standard sau folosind emoticone.

Mi-a plăcut foarte mult faptul că are GPS încorporat și asta face brățara destul de independentă față de telefon. Altă funcție care mi-a mai plăcut este faptul că numără câte etaje am urcat și o să vă las pe voi să îmi comentați mai jos dacă ar trebui să facem un challange pentru asta și să strâng la finalul lunii un număr de X etaje.

Voi ce ați vrea să știți despre Samsung Gearfit 2 Pro?

Aștept întrebările voastre în comentarii aici sau pe facebook și voi reveni cu răspunsuri și teste care să răspunde întrebărilor voastre.

O să răspund chiar acum la prima întrebare pe care am primit-o zilele trecute pe facebook, bateria rezistă cam 2-3 zile. Am folosit brățara sâmbătă de la 10 dimineața până la 3 noaptea și m-am întors acasă cu 55%.

*Am scris acest articol în cadrul campaniei Orange Tester și va mai urma unul în care voi răspunde întrebărilor voastre cu privire la Gearfit 2 Pro și vă voi povesti care a fost experiența mea cu ea.

10 COMENTARII

  1. Boss, ataat timp cat nu te impiedici pe scarile alea eu zic sa urci cate 100 de taje pe zi si nu mai ai probleme cu liftul de la snspa :))

  2. Daca reusesti sa te apuci de alergat in noiembrie sa imi spui si mie secretul :)) Ca eu gafai si daca alerg dupa RATB. Are vreo functie prin care sa ma atentioneze ca a trecut mult timp fara sa fac miscare? Ca parca vad ca plec la alergat in parc si ma opresc la primul fast food…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.