Despre echipamente mecanice

In majoritatea service-uri vom vedea cate un aparat geometrie directie roti 3D un echipament foarte important pentru cei care detin un service auto, deoarece cu ajutorul acestui stand geometrie directie roti 3D se realizeaza o verificare importanta pentru autoturisme.

Vom vedea foarte multe service-uri auto care si-au deschis portile sau urmeaza sa si le deschida, insa este si normal deoarece numarul masinilor a crescut foarte mult si este nevoie si foarte multe locuri unde noi ne putem duce cu masina la reparatii.

Asa cum spuneam mai sus, in majoritatea service-urilor auto vom vedea acest echipament, un stand geometrie directie roti 3D, deoarece cu ajutorul lui se regleaza unghiul de fuga al masinii, o verificare indispensabila oricarui autovehicul ce este recomandata sa sa efectueze cel putin o data pe an.

Spuneam mai devreme ca in majoritatea service-urilor vom putea gasi un aparat geometrie directie 3D, deoarece echipamentul este intr-adevar destul de scumpicel, este o investitie mare pe care majoritatea celor care detin o astfel de afacere inca nu isi permit sa il cumpere.

De aceea de cele mai multe ori prefera sa faca alte lucrari la masinile care intra in service si pentru unghiul de fuga sunt indrumate catre alte locatii.

Insa de cele mai multe ori aceste service-uri micute din lipsa acestui echipament risca sa piarda clientii, iar de multe ori  chiar pierd multi clienti, pentru ca lumea prefera sa merga intr-un service unde sa i se faca toate verificarile necesare.

Asa ca dragii mei, cei care detineti afaceri de genul acesta, riscati pentru afacerea voastra si mergeti si cumparati un aparat geometrie directie roti, aparat care o sa va aduca foarte mari beneficii, sa nu mai vorbim de faptul ca afacerea voastra se va mari si va deveni cunoascuta, o data cu achizitia echipamentului.

 

Lasa un comentariu