De ce sa inchei un parteneriat cu o Unitate Protejata

0

In 2011 in Bucuresti se infiinta Compania DDD. La acea vreme era o simpla firma deratizare , insa o firma care oferea cele mai bune servicii din domeniu. Timpul a trecut si compania s-a dezvoltat si au aparut sedii si in alte orase, orase ca Timisoara, Targu Jiu sau Constanta.

In anul 2014 Compania DDD a luat o decizie majora si anume sa functioneze ca si Unitate Protejata. De atunci, nu a mai fost doar o simpla firma deratizare, ci singura firma deratizare care are si autorizatie de Unitate Protejata. Autorizatia a fost obtinuta in 2016, insa, din 2014 si pana in prezent la companie au fost angajate mai multe persoane cu diverse dizabilitati, persoane care nu s-au plans niciodata de conditiile de munca sau de probleme legate de discriminare.

Daca nu ai auzit de Unitatile Protejate, probabil ca te intrebi ce sunt acestea. Ei bine, o Unitate Protejata este o firma care are din totalul de angajati cel putin 30% persoane cu dizabilitati.

Astfel de companii pot incheia parteneriate cu firmele din toate domeniile si in schimbul prestarii serviciilor lor, firmele pot avea un mare beneficiu. Care este acesta? Scapa de obligatia de a platit lunar sume de bani importante la bugetul de stat. Acest lucru e valabil pentru companiile care au peste 50 de angajati. In Romania, acestea sunt obligate sa aiba angajate cel putin 4% persoane cu dizabilitati. Daca nu, fie platesc la bugetul de stat, fie incheie un parteneriat cu o Unitate Protejata.

Marele avantaj al Companiei DDD consta in faptul ca serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt obligatorii pentru orice companie. Deci, oricine are nevoie de astfel de servicii.

Daca alegi sa colaborezi cu o Unitate Protejata le vei face un mare bine persoanelor cu dizabilitati. Acestea vor avea un loc de munca bine platit si isi vor putea desfasura viata in conditii cat mai normale.

Nu trebuie sa te gandesti nici o clipa la faptul ca persoanele cu dizabilitati nu sunt apte de munca. Multe dintre ele sunt mult mai muncitoare si mai pregatite decat oamenii care nu au dizabilitati. In momentul in care sunt angajate la Compania DDD ele primesc un post potrivit pentru problema pe care o au. In plus, angajatii cu dizabilitati ai companiei sunt selectati cu ajutorul Fundatiei Motivation Romania.

Daca vrei servicii de calitate in domeniul deratizarii, ia legatura cu cei de la CompaniaDDD.ro. Pe site-ul lor gasesti si o multime de informatii legate de Unitatile Protejate. Contribuie si tu la o lume mai buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.