Q Travel – pentru concedii de neuitat

Vara trecuta imi doream foarte mult un concediu linistit si relaxant, insa, nu in Romania, ci in alta tara. Iubesc Romania si imi place sa imi petrec aici concediile, insa, uneori simt nevoia sa mai mergi si departe de tara, in locuri pe care aici nu le pot gasi.

Am ales sa merg in vacanta (impreuna cu familia) cu ajutorul unei agentii de turism. Auzeam mereu la stiri ca sunt agentii neserioase, insa, nu mi-a fost frica, deoarece am ales-o cu grija. Alegerea s-a dovedit a fi una foarte buna, deoarece am avut un concediu de vis petrecut pe plajele din Bulgaria. Pentru acest lucru ma bucur de faptul ca am ales agentia de turism Q Travel, o agentie care-si trateaza clientii cu respect si seriozitate.

Iarna aceasta voi merge din nou in concediu, tot in Bulgaria, tot cu ajutorul agentiei Q Travel. De aceasta data am ales o oferta vacanta de iarna Bansko. Membrii familiei mele adora sa schieze si m-am gandit sa le fac o surpriza. Asadar, in iarna mergem in Bulgaria, in Bansko.

Bansko este o statiune din Bulgaria absolut minunata. Am cautat multe informatii legate de acest loc si m-am convins ca va fi o vacanta deosebita. Cei care au vizitat statiunea o descriu ca fiind una cu peisaje fabuloase, cu posibilitati de distractie, cu mancare buna si oameni ospitalieri. Abia astept sa ma conving si eu de acest lucru.

Cand am planificat vacanta din aceasta iarna am avut din nou de ales intre Romania si o alta tara. Am optat pentru Bulgaria deoarece e aproape si am gasit o oferta buna. In plus, e prima data cand mergem in vacanta de iarna in alta tara. Pana acum, am petrecut cu totii vacanta in statiunile din Romania.

Daca esti si tu interesat/a de o astfel de oferta de vacanta in Bulgaria sau in alte tari, intra pe q-travel.ro si vezi ce oferte sunt disponbile.

Lasa un comentariu