Copiii domnisoarei Peregrine: Intre doua lumi

Dupa ce bunicul lui Jack moare in conditii suspecte, nepotul sau ajunge sa descopere o lume noua unde copiii sunt speciali si, din cauza asta, trebuie sa se ascunda de ceilalti. Pe durata filmului asistam la o lupta intre bine si rau, dar si la lupta interioara pe care Jack o duce atunci cand este pus in situatia de a lua decizii aproape imposibile.

Imi place Copiii domnisoarei Peregrine pentru ca ofera o viziune putin diferita fata de alte filme cu mutanti, oameni cu puteri speciale si asa mai departe. Ideea e ca nu intotdeauna puterile astea trebuie sa iti fie folositoare la ceva si sa te transforme intr-un razboinic singuratic care lupta impotriva raului. Uneori, puterile tale pot folosi doar in anumite situatii de care depinde viata celorlalti. Veti vedea in film ceea ce vreau sa spun cu asta si sper ca imi veti da dreptate la final.

Inainte de a incheia articolul si a va invita sa vedeti filmul la cinema, vreau sa va spun un lucru la care m-am tot gandit dupa ce am plecat de la cinema. Uneori, supereroii nu vin costumati in tricouri cu lilieci pe ei, armuri scumpe si tricouri cu un S mare imprimat pe piept. Sa fii erou inseamna sa ai curajul de a lua o decizie care nu e suta la suta buna pentru tine, dar prin actiunile tale ulterioare ii poti ajuta pe cei aflati la nevoie. Cu astfel de decizii se va confrunta si Jack in film.

Copiii domnisoarei Peregrine

Filmul are la baza primul volum al seriei Miss Peregrine si promite o continuare foarte interesanta unde puteam vedea cum continua Jack aventura in lumea pe care putini au ocazia sa o vada.

Copiii domnisoarei Peregrine: Intre doua lumi intra in conematografe pe data de 30 septembrie si este distribuit de Odeon Cineplex.

Lasa un comentariu