Taranul modern se informeaza online si comanda produse tot online

Ca tot a fost recent o campanie de reabilitare a termenului de „taran”, sa spunem cu mandrie ca taranii moderni de astazi folosesc tot mai mult internetul pentru… business. Mai exact, se informeaza online si comanda online produse pentru gospodarie si pentru diverse activitati agricole. Unii merg chiar mai departe si se multumesc doar la a gasi furnizori pe internet; reusesc chiar sa gaseasca online clienti, sa vanda produsele rezultate in urma muncilor agricole – legume, fructe, cereale, produse procesate (gemuri etc.).

motosape

Multe persoane cunosc bine magazinele Ogorul, un brand al unui furnizor de incredere, cu un raport calitate – pret foarte bun la toate produsele comercializate. Si, la fel de important, un brand care pune accentul pe gama larga de produse, dar si pe consultanta si service la nevoie. Mai nou, conceptul de sortimentatie bogata la preturi mici este perfect exploatat si online, prin noul magazin www.ogorul.ro. Aici se pot comanda produse diverse, de la seminte pentru legume pana la masini de tuns iarba ori motosape de la producatori de renume.

Ai nevoie sa comanzi ceva pentru gradina si casa? O multime de produse iti sunt la indemana. Poti cumpara bulbi de flori si sa te pregatesti cu bine pentru primavara, daca ai in plan sa te bucuri de multe culori in gradina ta; sau, de ce nu, poate vrei sa transformi pasiunea pentru flori intr-o afacere.

Din ce am citit pe ogorul.ro, am inteles ca aceasta companie se remarca prin servicii de consiliere pentru obtinerea unor culturi de calitate si cu productii mari. Mai mult decat atat, magazinele Ogorul ofera finatare legumicultorilor cu posibilitati de investitie limitata. Asadar, online si offline, Ogorul este aproape de agricultori, indiferent daca sunt mari afaceristi sau… niste tarani (sau fermieri, cum se mai spune acum).

Si tot pentru a reabilita termenul de taran, as mai spune ca tot mai multe persoane de succes din mediul urban (mai ales de prin corporatii) isi doresc acest statut si renunta la un moment dat la viata la oras pentru satisfactia traiului la tara. Desigur, cu facilitati moderne, asa cum este shoppingul online, fie ele de haine, IT&C sau… seminte profesionale, pesticide si ingrasaminte.

Lasa un comentariu