Motive sa incerci jocul de airsoft

Daca vreti sa iesiti din rutina si cautati distractii noi, iata ca exista si ceva „mai sport” decat jocurile gen escape room. La fel ca si la acestea din urma, la airsoft este vorba de… inspiratie din jocurile video. Interesant asadar cum ceea ce jucam pe computer devine real si ne ofera o experienta cu mult mai intensa…

Asadar, la airsoft ma refer. Daca nu ati auzit inca de acest joc, este unul cu tenta militara, intr-un cadru organizat ce simuleaza un conflict. Sunt utilizate replici ale unor arme adevarate, pistoale airsoft capabile sa traga cu bile solide din plastic de dimensiuni reduse. Cand esti lovit, trebuie sa recunosti acest lucru, deci sa fii fair-play, pentru ca nu raman urme vizibile de la lovitura.

airsoft constanta

Faci miscare multa, dar iti folosesti in acelasi timp creierul, ba chiar aproape toate simturile probabil; ai nevoie de o strategie, traiesti conflictul in mod real, dar la final iti strangi mana cu adversarii, caci a fost doar un joc. „Echipamentul minim necesar pentru a putea practica acest sport este o replica de airsoft, consumabilele aferente si un minim de protectie obligatorie asupra ochilor, ochelari speciali de protectie sau masca speciala”, subliniaza reprezentantii magazinului online airsoft6.ro, locul principal de fapt pentru achizitii in acest domeniu.

Pentru a juca airsoft ai nevoie de echipamente si de macar un singur adversar. Ideal este sa fie echipe cu mai multi jucatori. Mai ai nevoie de o locatie special amenajata pe un spatiu privat, ferita de accesul publicului, deoarece legea interzice afisarea si exploatarea replicilor de airsoft in spatii publice. Sa nu uitam ca armele de airsoft arata ca niste arme reale, la scara 1:1… Desigur, pentru a putea achizitiona, detine si exploata o astfel de replica de airsoft varsta minima este de 18 ani.

Daca sunteti interesati de airsoft si vreti sa va cumparati cele necesare, vizitati neaparat airsoft6.ro, caci acestia ofera produse de calitate, la preturi corecte, precum si consultanta gratuita. Au chiar si un canal de YouTube cu prezentari si alte video-uri utile. Cel mai probabil, in orasul in care locuiti sau in acea zona a tarii deja exista cluburi sau grupuri ce practica acest sport la nivel local in cadru organizat cu scop recreativ. Daca veti cauta airsoft constanta spre exemplu, veti afla despre Airsoft Club Constanta.

Lasa un comentariu