Cei 7 Magnifici – Magnificent 7 | un western pe care n-ar trebui sa-l ratezi

Intotdeauna am fost un fan al filmelor western si pot spune ca Cei 7 Magnifici s-a ridicat la asteptarile mele. Avem parte de actiune, o poveste foarte interesanta si niste peisaje foarte faine.

Pe scurt, in film este vorba despre un bandit care pune stapanire pe un sat pentru a exploata mina care se afla in apropierea acestuia. Toti locuitorii s-au supus sub bataia pustii, dar se pare ca doi au reusit sa scape si, ajunsi intr-un sat alaturat, reusesc sa gaseasca ajutor.

Cei 7 Magnifici

O buna parte din film urmareste povestea pistolarilor si a procesului de recrutare. Avem parte si de cateva surprize, spre exemplu, unul dintre cei 7 magnifici se pare ca se descurca mai bine cu arcul decat cu pistolul si asta nu poate decat sa ma bucure, fiind un fan al lucrurilor de genul. Am mentionat de aruncarea cutitelor? Ei bine, de treaba asta se ocupa alt magnific. Daca vei urmari filmul cu atentie, vei observa ca fiecare are punctele lui forte.

Dupa ce echipa este formata, cei 7 se intorc in orasul ocupat de raufacator si stabilesc un plan pentru eliberarea lui. Treaba asta te pune pe ganduri, cum oare vor reusi 7 oameni sa faca fata unei mini-armate? Si asta vei afla la cinema ­čÖé

Cei 7 Magnifici – Magnificent 7 are premiera pe 23 septembrie si este distribuit de Forum Film Romania.

Lasa un comentariu