Am participat la un concurs de tip Nerve

Pentru cei care nu stiu ce inseamna Nerve sau nu au vazut filmul, jocul e un fel de adevar sau provocare, dar sare peste partea cu adevarul pentru ca era oricum destul de plictisitoare. In film, toate treburile astea sunt duse la extrem si, evident, ca oamenii ajung sa faca lucruri foarte nebunesti, mai ales ca in joc sunt foarte multi bani.

In realitate, e vorba despre provocari care te fac sa iesi din zona de confort. Asa ca nu am stat pe ganduri atunci cand am primit invitatia pe care scria player or watcher? Evident ca am ales sa fiu unul dintre jucatori si m-am distrat foarte mult, asta chiar daca n-am ajuns in finala. Poate te intrebi cu ce m-am ales dupa ce m-am jucat Nerve. Ei bine, urmeaza sa iti spun si asta pe la sfarsitul articolului. Pana atunci, sa iti explic cadrul in care s-au petrecut toate lucrurile.

Pentru mine, prima provocare a fost sa gasesc locatia evenimentului pentru ca era o zona prin care n-am mai fost si am antecendete in ceea ce priveste usurinta cu care ma orientez in spatiu. Am gasit locatia din prima, victorie!

Acolo ma asteptau cativa bloggeri si fetele de la Freeman Entertainment (ele au organizat evenimentul). Bineinteles ca am incercat sa aflam de la ele care vor fi provocarile. Le-am povestit ca in timp ce veneam spre Stone Club am vazut doua ambulante si am crezut pentru un moment ca sunt acolo pentru cascadorul care a incercat provocarile noastre. Eh, nu era chiar asa, dar m-a speriat putin Madalina cand mi-a spus ca una dintre provocari e sa alergam in jurul cladirii. In momentul acela nu mi-am facut prea multe griji, dar dupa ce prima proba a fost sa imi schimb tricoul cu o camasa marimea M, ma gandeam la o imagine cu mine, un tarzan modern alergand la 12 noaptea in jurul unei cladiri din Bucuresti in timp ce vreo 10 oameni faceau live-uri pe Facebook, iar restul se tavaleau pe jos de ras. Macar hainele lor ar fi iesit cu mai multe daune decat camasa care a avut noroc sa nimereasca pe mine.

Si povesti ar mai fi, cam cat pentru un capitol de carte, dar ceva imi spune ca nu e chiar asa de bine sa dai din casa atunci cand vorbim de un joc cu provocari.

nerve

Ce am aflat dupa ce m-am jucat Nerve?

  • Alcoolul face casa buna cu provocarile.
  • Marimea M a unei camasi nu e foarte mica pentru un om care poarta de obicei XL. Asta daca nu incerci sa inchizi vreun nasture, pentru ca daca o faci, proprietarul camasii s-ar putea sa se uite la tine si sa spuna panicat NU RESPIRA!
  • E foarte fain atunci cand joci Nerve intr-un cadru friendly si stii ca oamenii de acolo nu te vor judeca indiferent de ce tampenii vei face.
  • Imi plac jocurile de genul si de fiecare data as spune player fara vreo retinere.

In loc de incheiere trebuie sa spun un lucru, Freeman Entertainment stie cum sa dea un party!

Lasa un comentariu