Trofeul UEFA Champions League e la Bucuresti

Am fost vineri la conferinta de presa organizata de UniCredit unde am avut ocazia sa ii intalnesc pe Miodrag Belodedici, Claude Makelele si  am vazut Trofeul UEFA Champions League.

Trofeul UEFA Champions League

In acest weekend, poti vedea si tu Trofeul UEFA Champions League intrucat acesta se va afla in Piata George Enescu, sambata, intre orele 10:00 si 22:00, iar duminica, 18 septembrie, acesta va fi in interiorul mall-ului Baneasa Shopping City (intre orele 11:00-22:00).

Daca vrei sa afli mai multe despre UEFA Champions League, poti accesa site-ul www.ucltrophytour.com/ro sau sa urmaresti #ucltrophytour.

„Este cel de-al treilea an în care aducem excelența sportivă mai aproape de publicul din România prin Trophy Tour, după succesul edițiilor din 2009 și 2013 o inițiativă prin care alimentăm pasiunea pentru fotbal, adânc înrădăcinată în viața de zi cu zi a românilor, dar și ambiția de a ținti succesul și de a ieși întotdeauna învingători. De aceea, ne dorim să oferim românilor posibilitatea de a trăi experiența pe care o oferă Trofeul UEFA Champions League, un adevărat simbol al pasiunii și al competiției, care are puterea de a inspira pe oricine. Noi credem că fotbalul este un carusel de trăiri intense, de la furie și până la fericire pură, la fel cum în viață uneori e ușor, alteori e greu. Noi suntem aici oricând”, a declarat Anca Ungureanu, Director Identitate și Comunicare în cadrul UniCredit Bank.

Lasa un comentariu