In Muntii Ciucas se construieste un complex turistic | Valley 21

Sambata, 10 septembrie, am fost la lansarea complexului turistic Valley 21. Acesta se afla in Muntii Ciucas, in apropiere de Vama Buzaului. Ideea acestuia este sa imbine tehnologia si solutiile eco prin construirea unor case de vacanta departe de agitatia urbana. E genul acela de loc in care mergi si te rupi de tot ce inseamna poluare, agitatie si reusesti sa te relaxezi cu adevarat.

valley 21

„Am ales Vama Buzăului, Transilvania, pentru frumusețea neatinsă a locurilor și autenticitatea tradițiilor. Proiectul nostru este unul ecologic, în armonie cu peisajul și natura. Alimentarea complexului se face direct din izvoare, lumina provine de la panourile solare, încălzirea este cu surse regenerabile. În plus, păstrăm confortul unei locuințe premium și oferim facilități pentru rezidenți precum: întreținerea locuinței, închiriere, un centru hospitalier”, spune Gerard Doedee, unul dintre fondatorii proiectului Valley 21.

Trebuie sa recunosc, sa-mi beau cafeaua pe terasa casei si sa am o priveliste ca asta nu suna chiar asa de rau.

valley 21

Complexul turistic Valley 21 va fi compus din 68 de case individuale si un centru de facilitati. Data de terminare a lucrarilor a fost stabilita in 2020. Trebuie mentionat faptul ca arhitectura proiectului tine cont de principiul sustenabilitatii energetice si isi propune sa aiba un impact cat mai redus asupra mediului.

Casele vor avea dimensiuni cuprinse intre 92 mp si 118 mp, iar ca pret, vorbim de o suma cuprinsa intre 167.500 si 285.000 de euro.

Poti afla mai multe despre acest proiect accesand site-ul Valley 21.

Lasa un comentariu