Pumni de Piatra – Hands of Stone (2016) | recenzie

pumni de piatra

Rezumat | Pumni de Piatra (2016)

Filmul spune povestea lui Roberto Duran si a antrenorului sau, Ray Arcel. Este o poveste despre adevarata insemnatate a sportului numit box si face o scurta incursiune in istorie, adica pe vremea cand boxul nu era un sport practicat pentru bani sau faima, ci din placere.

Opinii | Pumni de Piatra (2016)

Filmul reuseste sa ne arate o parte din lumea boxului de dinainte sa devina un spectacol pentru TV. Ray Arcel a antrenat peste 2 mii de sportivi si 20 dintre acestia au ajuns campioni mondiali.

Mi-a placut faptul ca filmul este realizat in asa mod incat sa surprinda toate aspectele din viata lui Roberto Duran. Vorbim aici despre viata sa personala, familie si parinti. De asemenea, atmosfera epocii este redata si de conflictul dintre Panama si America, lucru care contribuie la dezvoltarea lui Roberto si il tine pe acesta conectat la realitate pentru foarte mult timp.

Problema apare atunci cand un sportiv se crede de neinvins si trece de la o extrema la cealalta. Asta putem vedea in film, povestea unui sportiv care trece prin toate starile si face tot posibilul sa ramana in varf.

hands of stone

Cateva detalii in plus:

Regizor: Jonathan Jakubowicz.   
Scenariu: Jonathan Jakubowicz.
Actori principali: Edgar Ramirez, Usher Raymond, Robert De Niro.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 9 septembrie 2016 si este distribuit de Forum Film Romania.

Trailer:

Lasa un comentariu