Sully (2016) | o poveste reala despre importanta banilor si a vietii umane

Introducere | Sully

Nu stiu cati dinte voi ati vazut documentarele despre acest accident aviatic, dar pot sa va spun ca filmul respecta ideea unui documentar, dar reuseste sa faca lucrurile foarte interesante. Da, uneori documentarele sunt destul de plictisitoare, foarte multe date istorice, cifre si asa mai departe. Ideea unui film pentru a ne face sa intelegem circumstantele acestui accident mi se pare una forte buna intrucat eu am inteles despre ce a fost vorba si cateva lucruri in plus despre care voi vorbi mai jos.

Rezumat | Sully

Sully

Filmul il are drept regizor pe Clint Eastwood, iar protagonistul este Tom Hanks. Actiunea se petrece in jurul accidentului aviatic in care a fost implicat Chesley Sully Sullemberg in ianuarie 2009. Accident in care acesta a reusit printr-o metoda neconventionala sa salveze viata celor 155 de pasageri. Ideea de a ateriza pe raul Hudson era atat de nebuneasca incat nimeni nu credea ca va reusi, dar, asa cum spune si el, totul e fara precedent pana cineva o face pentru prima data.

Opinii |Sully

In opinia mea, filmul suprinde natura umana cu bune si cu rele. Il avem pe deoparte pe Sully, eroul national care a salvat viata a 155 de oameni, iar pe de cealalta parte se afla oamenii care urmaresc interesul companiei de asigurari si incearca sa il faca vinovat pe Sully pentru distrugerea avionului. Nu stiu despre tine, dar eu sunt adeptul vorbei asteia lasa-le de fiare ca altele mai cumparam, bucura-te ca esti tu bine. Cam asa ar fi trebuit sa fie si in film, e foarte trist sa vezi ca in urma unei catastrofe cum este prabusirea unui avion, oamenii inca se gandesc la castiguri materiale.

As putea sa iti mai spun multe, dar nu as vrea sa stric surpriza, asa ca te voi lasa sa vezi filmul la cinema.

 Cateva detalii in plus:

Regizor: Clint Eastwood.
Actori principali: Tom Hanks, Laura Linney, Autum Reeser.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 9 septembrie 2016 si este distribuit de Freeman Entertainment.

Trailer:

Lasa un comentariu