Olimpiada de la Rio nu s-a terminat

In perioada 7-18 septembrie are loc, la Rio, cea de-a 15-a editie a Jocurilor Paralimpice de vara.
La aceasta competitie, Romania are o echipa compusa din 12 sportivi care vor participa la atletism, paracaiac, ciclism, inot, judo pentru nevazatori, tenis de masa si paratriatlon.

Stiu ca dupa Rio parerile au fost foarte impartite cu privire la rezultatele sportivilor romani prezenti acolo, dar n-am simtit nevoia sa ma implic in discutia aia de atunci pentru ca stiu ca oricat de bine ai face un lucru vor exista oameni carora sa nu le convina si ne-am castigat titlul de tara cu cei mai multi antrenori.

Cei care comenteaza aiurea performantele unor sportivi (si nu ma refer aici la fotbal pentru ca, la noi, a devenit mai mult un conflict de interese intre diversi indivizi si si-a cam pierdut din notiunea de sport, dar poate detaliez asta in alt articol daca cineva o cere) nu stiu cate sacrificii fac oamenii astia ca sa faca performanta. Imagineaza-ti ca ei nu s-au jucat cu masinute prin nisip cand erau mici, ci faceau cate 2-3 antrenamente pe zi. Asa ca ii provoc pe cei care spun ca ei ar face mai bine sa incerce sa urmeze antrenamentul oamenilor astora timp de o luna si sa ne spuna atunci care e parerea lor.

Fotografii-Antrenament-Naomi-Ciorap-pentru-Jocurile-Paralimpice-RIo-2016-007

Intorcandu-ne la tema principala a articolului. 

Acestia sunt sportivii romani care vor participa la Jocurile Paralimpice de vara:

Naomi si Samuel Ciorap (inot)

 Eduard Novak si Olah Attilah (ciclism)

Serban Iulian si Mihaela Lulea (paracanoe)

Bobi Simon si Dacian Makszin (tenis de masa)

Florentina Hriscu si Florin Cojoc (atletism)

Alex Bologa (judo pentru nevazatori)

Octavian Ilina (paratriatlon)

 

Vrei sa sustii si tu Comitetul National Paralimpic?

Olympus a demarat campania Sustinem Adevaratii Invingatori prin care doneaza 50 de bani pentru fiecare sticla promotionala de lapte de consum cumparata in perioada iulie-septembrie.

De asemena, poti da treaba asta mai departe ca sa afle cat mai multa lume.

*Mai multe detalii despre campanie poti gasi aici.

Sursa foto: Dragos Asaftei

Lasa un comentariu