Orange lanseaza servicii de intenet fix si mobil in 90 de orase

Daca pana acum, puteai sa cumperi abonamente de telefonie mobila si TV prin satelit, gama de produse se extinde si poti achizitiona si internet fix, TV prin cablu sau telefonie fixa.

„Aducem acum clienților noştri o ofertă completă de servicii convergente, sub marca recunoscută a calității Orange. Pentru orice tip de interacțiune, fie că este vorba de achiziție, instalare  sau asistență, oferim garanția standardelor Orange. Prin extinderea gamei de servicii, oferim clienților noştri posibilitatea să aleagă un singur furnizor care să integreze cu succes tehnologia în viața lor de zi cu zi.

Lansarea serviciilor pentru acasă  reprezintă un moment important pentru Orange. Acesta este rezultatul eforturilor susținute pentru respectarea promisiunii făcute clienților noștri, de a fi mai aproape de ce e important pentru ei” a declarat Liudmila Climoc, CEO al Orange România.

Un lucru care mi-a placut mult este ca la prelungirea contractului, toti abonatii primesc cate 10 euro pentru fiecare an in care au fost alaturi de Orange pentru a-i folosi la achizitionarea telefoanelor, acesoriilor sau a tabletelor. Adica o persoana care este client orange de 9 ani, primeste 90 de euro.

De asemenea, la aceste servicii poti adauga si sistemul Orange Smart Home prin care iti conectezi casa la tehnologie si poti controla totul doar printr-o atingere de ecran. *Poti verifica disponibilitatea serviciilor Orange Home la aceasta adresa. 

Solutii complete pentru business:

Companiile mici si mijlocii beneficiaza de un pachet IT&C dedicat. In cadrul acestuia sunt solutii de productivitate, securitate, internet cu viteze pana la 1 Gbs, router si amplificator de semnal Wi-Fi.

Orange-Home

 

Lasa un comentariu