Mechanic: Ressurection (2016) | Jason Statham se intoarce

Introducere | Mechanic: Ressurection (2016)

Un film cu Jason Statham n-are cum sa fie altfel decat bun. Poate ca au fost filme de actiune in care v-am spus ca efectele speciale sunt cam trase de par, dar de data asta scenele de actiune au fost bine realizare si este o placere sa-l vezi pe Arthur cum ia la pumni si picioare oameni pe acolo.

marius calin blogger

Rezumat | Mechanic: Ressurection (2016)

Arthur Bishop (Jason Statham) nu reuseste sa isi lase in urma trecutul criminal si se trezeste la usa cu cel mai periculos dusman al sau. Pentru ca stie ca Arthur este cel mai bun din bransa asta, se gandeste ca ar fi o idee buna sa ii rapeasca iubita ca sa il puna sa rezolve niste treburi pentru el. Daca a avut o idee buna sau proasta ramane de vazut.

Opinii | Mechanic: Ressurection (2016)

Mechanic: Ressurection

Tinand cont de faptul ca filmul nu se axeaza pe vreo poveste complicata si psihologica, nu am sa va spun prea multe despre el in afara de faptul ca mi-a placut. Da, poate ca scenariul este previzibil, dar e genul ala de film la care te uiti pentru ca iti place sa vezi cum sunt caftiti baietii rai. A fost foarte faina faza in care Statham i-a zis Jessicai ce o sa se intample in film la un moment dat si apoi incearca oarecum sa evite asta.

A fost misto treaba aia cu piscina pe care ati vazut-o si in trailer probabil, dar o veti intelege mai bine cand veti vedea filmul la cinema.

Cateva detalii in plus:

Regizor: Dennis Gansel.
Scenariu: Philip Shelby, Tony Mosher.
Actori principali: Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 26 august 2016 si este distribuit de Freeman Entertainment.

Trailer:

Lasa un comentariu