Reserved a lansat un nou magazin in Militari Shopping

Pe 20 august, Reserved a deschis un nou magazin in Militari Shopping, iar cand am auzit ca vine si Corina, n-aveam cum sa ratez asta. Bine, partea amuzanta ca nu prea stiam eu cine e Corina inainte sa plec de acasa, dar m-am lamurit dupa un search pe YouTube.

Brandurile pe care le poti gasi in noul magazin sunt: Women – Office, Street Fashion, Young; Men – City, Casual, Young și Kids. Acum, daca as fi fost bloggerita de fashion, in mod normal, ar fi urmat niste poze cu ce mi-am cumparat de acolo, dar nu sunt bloggerita si nu cred ca niste poze cu mine incercand blugi v-ar incanta privirea. Asa ca o sa va arat poza asta inainte sa trecem mai departe.

marius calin reserved

Daca nici tu nu m-ai gasit in poza, tin sa te anunt ca undeva acolo este si o parte din capul meu. Am fost cam undercover si nu m-a nimerit fotograful. Sa ne intoarcem la magazin.

Colectiile de acolo sunt pe toate gusturile, ce m-a impresionat pe mine este faptul ca foarte multe tricouri vin in varianta slim fit si eu sunt orice altceva in afara de slim, dar am promis ca o sa fac sport si cine stie, poate peste ceva timp o sa ma plang ca toate tricourile sunt regular. Oricum, trecand si peste asta, mi-am gasit doua perechi de blugi super faine cu care o sa ma vedeti imbracat in viitorul apropiat si un tricou care are pe el o poza cu un fel de maimuta inteligenta.

De mentionat ar mai fi si faptul ca acest magazin este primul dintr-o serie de patru care vor fi deschise in urmatoarele saptamani in Bucuresti.

Lasa un comentariu