Despre design interior si de gradina

Atunci cand vorbim de design interior sau amenajari interioare, cel mai bine e sa te gandesti la ideile acelea care nu iti vin in minte din prima. Asta pentru ca majoritatea timpului ti-l vei petrece cu aceasta alegere si vei vrea sa ai idei fresh. Tocmai din acest motiv, cel mai bine e sa nu cauti trendurile pe platforme vechi, ci acolo unde sunt nisate pe anumite categorii de public.

De exemplu, atunci cand vrei sa iti decorezi o locuinta noua primul lucru la care te vei gandi va fi zugravitul, apoi sinele si galeriile din aluminium pentru perdele si draperii, profilele pentru parchet si panouri decorative 3D care trebuie sa fie niste modele moderne si sa dea un plus de stil casei tale.

galerie perdea Iar daca scopul tau e sa dai un aer oriental locuintei sau care sa sechimbe patul banal cu un baldachin ca in povesti cu printi- printese, poti gasi pe site si accesorii pentru perdele, galerii de lemn, perdele franjuri si decoratiuni ambientale.

Qdecor este un site care exceleaza in personalizarea de care ai nevoie atunci cand alegi decoratiuni interioare sau de gradina.

La inceput v-am zis despre sine si galerii, dar cei care sunt obisnuiti sa redecoreze des locuinta, stiu cat de greu e sa iti srandardizezi sinele pentru draperii. Adica, nu toate camerele sunt la fel de lungi si este foarte greu sa cumperi o sina care nu se potriveste lungimii camerei si apoi sa trebuiasca sa tai din ea. Ei bine, mie imi place foarte mult faptul ca Qdecor te ajuta sa iti personalizezi sinele si galeriile astfel incat sa aiba lungimea optima pentru camerele tale.

decoratiune interioara

Dincolo de produsele premium care pot fi personalizate, pe site-ul Qdecor poti gasi o gama creativa de corpuri de iluminat, felinare si suporturi de lumanari pentru nopti speciale.

Dar cel mai bine va las pe voi sa descoperiti produsele pe site-ul lor!

qdecor

Lasa un comentariu