Credite cu garantie auto, de la o companie de amanet auto

Auzim tot mai des despre amanet auto, in contextul in care romanii sunt interesati de credite rapide pe termen scurt, fara birocratie si fara a fi necesare dovezi cu privire la venituri. Treaba este simpla si clara: mergi cu masina la firma de amanet auto si soliciti o evaluare rapida pentru aceasta. Stii astfel ce suma maxima poti sa primesti si ti se spune exact care este costul, in functie de suma si de numarul de zile estimate. Partea buna este ca daca returnezi banii mai devreme, ti se recalculeaza si comisionul, in avantajul tau.

Daca esti de acord cu toate conditiile de imprumut, semnezi contractul si lasi masina in parcarea companiei de amanet auto – cel putin asa se intampla la AutoKredit, companie de amanet masini din Bucuresti ce detine parcare proprie. Se fac poze in interior si exterior, poza si la kilometraj… totul pentru siguranta maxima. Daca doresti, poti solicita date de acces online pentru a vedea oricand masina in parcare. De asemenea, o poti vizita de cate ori doresti, chiar si alaturi de potentiali clienti, daca planuiesti sa o vinzi.

Si apropo de vanzare, ceea ce mi se pare foarte fair-play este ca in situatia in care nu poti returna banii ai inclusiv varianta de a gasi singur client pentru masina, vanzand-o in acelasi timp cu plata creditului. Adica, spre deosebire de banci si IFN-uri, compania de amanet auto nu profita de pe urma problemelor tale si incearca doar sa-si recupereze banii fara a te incomoda. Cel putin asa se intampla la AutoKredit, caci in alte cazuri ma indoiesc ca lucrurile sunt asa de ok… la orice casa de amanet no-name de la parter de bloc.

Cand este cazul sa iei in calcul un credit cu garantie auto? Cand ai nevoie de bani repede si vrei sa eviti birocratia, cand ai nevoie de un imprumut pe termen scurt sau chiar foarte scurt. Pe autokredit.ro pot fi gasite date de contact si orice intrebare sigur isi va gasi rapid raspunsul explicit. AutoKredit este prezenta si pe Facebook, la adresa https://www.facebook.com/autokredit/ .

Lasa un comentariu