Weekend-ul trecut, Divertiland a aniversat 4 ani

Cei care au venit intre 13 si 15 august la Divertiland au avut ocazia sa participe la petrecerea de aniversare a celor 4 ani in care parcul de distractii a adus zambete pe fata vizitatorilor sai.

Divertiland

Pe langa multe activitati speciale precum cautarea de comori, curcubeu in par, petus inventus si spuma party, la eveniment a fost prezent si George Vintila care ne-a introdus intr-o atmosfera de petrecere langa piscina cu valuri. De asemenea, am avut ocazia sa invatam si cateva miscari de dans in cadrul paradei dansatorilor, pe ritmurile noului imn Divertiland si apoi, la degustarea de inghetata, am pus inapoi caloriile pe care le-am pierdut cu dansul.

Cei care s-au rugat mai cu spor la zeita Fortuna au castigat la marea extragere de luni, adica 4 invitatii pe viata la Divertiland Water Park.

Divertiland este amplasat in zona Militari si este cel mai mare parc de distractii din aer liber din Bucuresti. Apa este curata, siguranta este oferita de salvamari certificati si cele 22 de tobogane, piscina olimpica si cea cu valuri sigur te vor face sa iti imaginezi ca esti intr-o vacanta. Dar despre Divertiland Water Park am scris mai multe in articolul acesta.

Lasa un comentariu