Lenovo lanseaza Moto G4 in Romania

Sub sloganul Moto, nu mofturi, Lenovo lanseaza Moto G4 in Romania si promite ca este un telefon al carui pret reflecta valoarea reala a functiilor si performantelor de care acesta este capabil.

La evenimentul de lansare am avut parte de o surpriza. Magicianul Ralea si-a facut aparitia si spre bucuria noastra n-a facut nici un telefon sa dispara, dar a facut ceva zambete sa apara.

Cateva detalii despre Moto G4:

Telefonul are un ecran full HD de 5.5 inci si o camera foto de 13 MP. Bateria de 3000mAh asigura o autonomie de cel putin o zi si procesorul octa core are grija de toate procesele rulate pe telefon, fie ele si in background. Tinand cont de preturile pe care le vezi la telefoanele din ziua de astazi, Moto G4 promite multe si are un pret mai mult decat ok pentru ceea ce ofera.

Moto G4

In plus fata de asta, Lenovo organizeaza un concurs pe acest site unde puteti castiga premii precum: smartwatch-uri Moto 360, tricouri sau telefoane Moto G4. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati o imagine sau sa descrieti un moft.

*Moto G4 este disponibil in magazinele Orange la 19 euro alaturi de abonamentul Orange Me 25 si la 209 euro (adica vreo 1000 lei) la liber.

Lasa un comentariu