Samsung lanseaza Galaxy Note7

Pe 9 august, 2016, Samsung Electronics Romania a prezentat Galaxy Note7, un telefon cu design dual edge simetric. Acesta este acoperit de sticla Gorilla Glass 5 si certificat IP68 pentru rezistenta la apa si praf.

Galaxy Note7

Imi place directia in care s-au dezvoltat Smartphone-urile de la Samsung, asa cum zice si Cristian Cojocaru: „Samsung continuă să dezvolte segmentul phableturilor, iar Galaxy Note7 consolidează poziția noastră de lider pe întreaga piață a telefoanelor. Galaxy Note7 este dispozitivul perfect pentru cei care vor să obțină mai mult în fiecare zi, în viața de zi cu zi, dar și în business”. Uneori ai nevoie de un smartphone care sa faca un pic mai mult. Sa aiba un ecran mai mare, un S Pen si memorie ram plus procesor care sa faca fata sarcinilor carora il supui.

De asemenea, avem nevoie si de o camera foto destul de buna pentru a nu ne mai cara cu aparate compacte sau DSLR-uri in vacante. Ei bine, Samsung Note7 reuseste sa le imbine pe toate si se claseaza in varful topului smartphone-urile lansate, pana acum, anul acesta.

Lasa un comentariu