Bad Moms – Mame bune si nebune | mamele au dreptul sa se distreze (2016)

Introducere | Bad Moms – Mame bune si nebune

Filmul prezinta povestea a trei mame care s-au saturat sa isi creasca copiii conform normelor impuse de societate. Ba chiar mai mult, intr-o scoala in care jumatate dintre mame stateau acasa si aveau timp sa organizeze tot felul de evenimente, atunci cand ai un job full time pe langa cel de mama, singurul lucru pe care vrei sa il mai faci cand ajungi acasa este sa dormi, nicidecum sa mergi la vreo vanzare de prajituri sau la o sedinta cu parintii in care se vorbeste despre culorile cu care ar trebui sa scrie copiii pe tabla.

bad-moms mame bune si nebune

Rezumat | Bad Moms – Mame bune si nebune

In rolurile principale se afla trei mame care s-au saturat de acest sistem  unde copiii trebuiau sa ia cat mai multe cursuri inutile si ele sa fie prezente la sedinte la fel de plictisitoare. Asa ca una dintre ele decide sa candideze la postul de sefa a comitetului de parinti si intra intr-o cursa in care singurul lucru care mai conta era cine castiga, nu cum.

Opinii | Bad Moms – Mame bune si nebune

Mame bune si nebune

Filmul face parte din categoria comediilor care te invata o lectie de viata si asta nu poate decat sa ma incante.

M-a surprins faptul ca regizorul a reusit sa imbine intr-un mod foarte bun scenele de comedie cu cele serioase usor spre dramatice. Intr-un moment mai aveam putin si cadeam de pe scaun pentru ca radeam prea mult, iar in urmatorul as fi plans alaturi de personaje.

Consider ca regizorul a atins cateva subiecte sensibile in scenariul filmului. Unul dintre ele ar fi faptul ca o mama trebuie sa aiba viata sociala pe langa ceea ce face pentru copiii si sotul ei, iar celalalt fiind faptul ca foarte multi copii sunt trimisi de catre parinti la tot felul de cursuri si activitati extrascolare, astfel devin  supraaglomerati si nu mai au timp sa isi traiasca copilaria.

Pentru un copil e bine sa se joace cu prietenii in fata blocului, sa se tavaleasca in namol si sa cada din cand in cand de pe bicicleta. Toate chestiile astea te pregatesc intr-un fel pentru ceea ce urmeaza. E naspa sa vezi copii care ajung la 13-14 ani dupa ce au trait in niste baloane de sapun si clacheaza la primul contact cu realitatea.

Per total este un film care merita vazut, ofera o lectie importanta despre parenting si pe deasupra reuseste sa te faca sa parasesti sala de cinema cu zambetul pe buze. Pe langa faptul ca e o comedie foarte buna, filmul ne invata o lectie importanta. De cele mai multe ori uitam cat de mult inseamna mama pentru noi si toate sacrificiile prin care trece ca sa ne creasca si sa avem macare dimineata inainte sa plecam la scoala, haine curate, etc. Si treaba asta nu tine 12 sau 18 ani, job-ul de mama e full time.

Regizor: Scott Moore, Jon Lucas.
Actori principali: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Jada Pinkett Smith, Christina Applegate.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 29 iulie 2016 si este distribuit de Freeman Entertainment.

Trailer:

Lasa un comentariu