Jason Bourne (2016) | povestea continua

Introducere | Jason Bourne

Filmul continua povestea lui Jason Bourne si de aceasta data, avem un Bourne care incearca sa ramana ascuns si sa traiasca o viata linistita. Bine, cuvantul linistit avand o definitie proprie de data asta.

Jason Bourne

Rezumat | Jason Bourne

Totul o ia razna atunci cand cineva din trecut ii dezvaluie lui Bourne un secret despre viata tatalui sau. Apoi filmul continua cu povestea cu care deja ne-am obisnuit, adica CIA se afla pe urmele lui Bourne, iar el incearca sa scape. Singura diferenta este ca de data aceasta apare o noua tipa la CIA care crede ca il poate aduce inapoi si face tot posibilul sa il captureze pe Jason in viata. Oare va reusi?

Opinii | Jason Bourne

Jason Bourne

Efectele speciale sunt foarte bune in prima parte a filmului, avem parte de cateva urmariri pe strazile Atenei si o doza buna de actiune combinata cu inteligenta de care Bourne da dovada, mai ales atunci cand vine vorba de a scapa de cei care il urmaresc.
Imaginile panoramice cu Atena si Las Vegas sunt pur si simplu minunate, asa ca daca aveti drum pe acolo si nu stiti pe cine sa luati cu voi, count me in.
Spre final, avem parte de cateva scene din sfera cliseica a filmelor de actiune. De aceasta data ne aflam in Las Vegas in timpul unei urmariri intre masini. Nimic suspect pana acum, dar vreau sa va spun ca masinile alea rezista mai bine decat in GTA, chiar si atunci cand joci cu coduri.
Per total, filmul mi-a placut. A avut foarte multe scene de actiune prin care a reusit sa ma tina atent pe toata durata sa. Multe dintre ele au fost realizate foarte bine si nu avem parte de exagerari ca cele despre care vorbeam mai sus.
Jason Bourne a devenit un film de actiune care are o poveste de spus. Ceea ce ma surprinde cel mai mult este ca, desi mai exista trei filme din aceasta serie, poti vedea oricare dintre filme fara sa fi nevoie sa le vezi pe celelalte. Desigur ca exista cateva legaturi intre ele, dar iti dai seama foarte usor de ceea ce s-a intamplat in trecut si ajungi sa urmaresti filmul independent de celelalte.

Cateva detalii in plus:

Regizor: Paul Greengrass.
Scenariu: Paul Greengrass, Cristopher Rouse.
Actori principali: Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 29 iulie 2016 si este distribuit de Ro Image 2000.

Trailer:

Lasa un comentariu