Vara asta, filmele se vad la IMAX

M-am hotarat ca in fiecare luna sa fac un articol in care sa recomand filmele care mi-au placut. Inca ma gandesc daca vor fi doar filme noi aparute sau daca voi include in articolele mele si filme mai vechi.

Primul articol va fi putin mai special intrucat voi recomanda doar filmele care au aparut sau urmeaza sa apara vara asta in format IMAX.

De ce IMAX? De multe ori, cel mai folosit argument al celor care nu merg la cinema este ca pot sa vada filmele si acasa. Ei bine, ai IMAX acasa? Presupunand ca raspunsul este nu, vom trece mai departe.

Filmele vazute acasa nu se compara cu senzatia pe care o ai intr-o sala de cinema, mai ales daca filmul este la IMAX. Ai parte de efecte speciale mai realiste si totul se intampla acolo, in fata ochilor tai. Adica atat de aproape incat de multe ori vei uita ca esti intr-o sala de cinema si arunci floricelele pe persoana din stanga cand fantoma isi face aparitia in filmul horror.

Pe langa asta, poti avea parte de experiente foarte interesante, de exemplu la vizionarea filmului Me Before You am vazut foarte multe fete care au plans, s-au luat in brate si apoi si-au zambit cu subinteles.

In continuare, iti las lista cu cele 7 filme care pot fi urmarite vara asta in format IMAX la Afi Palace Cotroceni din Bucuresti sau Shopping City din Timisoara.

Ţestoasele Ninja 2” (premiera pe 3 iunie) – 4DX 3D, 3D

Warcraft: Începutul” (premiera pe 10 iunie) – IMAX 3D, 3D

Now You See Me: Jaful Perfect 2 (premiera pe 15 iunie)  – 4DX 2D, 2D

 „Ziua Independenţei: Renaşterea” (în avanpremieră din 24 iunie) – IMAX 3D, 4DX 3D, 3D

„Legenda lui Tarzan” (premiera pe 8 iulie) – IMAX 3D, 4DX 3D, 3D

„Star Trek: Dincolo de infinit” (premiera pe 22 iulie) – IMAX 3D, 4DX 3D, 3D

„Vânătorii de fantome” (premiera pe 29 iulie) – IMAX 3D, 3D

Lasa un comentariu