Unde imi pot face un implant dentar de calitate? (P)

Daca vrei sa ai un zambet de invidiat, trebuie sa ai o dantura perfecta. Dantura poate fi perfecta, indiferent de varsta, daca mergi mereu la medicul stomatolog si daca iti permiti financiar tot felul de interventii menite sa te ajute. Nu oricine isi permite sa faca de exemplu un implant dentar, deoarece o astfel de interventie poate costa destul de mult.

Implantul dentar este insa cea mai buna solutie de inlocuire a unei radacini pierdute. El este inserat direct in os, fapt pentru care e nevoie de profesionisti pentru reusita unei astfel de operatii. Daca vei merge la un medic specialist, acesta iti va spune daca ai sau nu nevoie de un implant si daca esti sau nu apt/a de o astfel de interventie.

Impantul dentar aduce o multime de beneficii, fapt pentru care multe persoane il vad ca pe o solutie ideala. Un mare beneficiu este faptul ca un implant dentar stopeaza pierderea masei osoase, ceea ce e ideal pentru confortul oricarei persoane. Totodata, implantul previne deformarea profilului fetei, profil care poate fi deformat din cauza pierderilor osoase. Implanurile dentare sunt dorite si pentru faptul ca ofera un grad ridicat de confort. Nu e ca atunci cand ai proteza dentara si trebuie mereu sa o scoti, sa o ingrijesti, etc. Implanturile imita dintii naturali, ceea ce e benefic pentru oricine. Implanturile dentare au un aspect deosebit de placut, ele arata la fel de bine precum dintii naturali. Printre beneficiile implanturilor dentare se mai numara si durabilitatea in timp. Implanturile dentare pot fi foarte durabile, daca sunt ingrijite in mod corespunzator.

Nu trebuie sa iti faci griji in privinta procedurii, deoarece ea nu este una dureroasa. Pentru inceput, trebuie inserat implantul dentar, adica trebuie facuta operatia propriu-zisa. Dupa 3-6 luni de la operatie, urmeaza o alta etapa si anume cea de montare a suruburilor de vindecare sau a gingivaformelor. Dupa ce au fost montate si acestea, la 1-2 saptamani se revine la medicul stomatolog pentru etapele protetice. Medicul dentist iti va explica de la inceput care sunt etapele si ce anume ai de facut.

Pretul unui implant dentar poate fi unul destul de mare, insa e justificat, deoarece materialele sunt foarte scumpe. Nu fa greseala de a alege cel mai ieftin implant. Alege-l pe cel mai calitativ.

Implanturile dentare de calitate se pot face doar la clinicile dentare care au medici specialisti cu experienta si cu vaste cunostinte. O astfel de clinica este Cris Smile. Specialistii de aici stiu prea bine ce au de facut si iti vor oferi implanturi dentare de calitate, dar si alte tipuri de servicii. Echipa medicala este formata din medici specialisti cu studii vaste in domeniu si cu multa experienta.

Daca vrei sa afli mai multe detalii legate de aceasta clinica, daca vrei sa vezi tratamentele disponibile, echipa medicala, tarifele, ofertele speciale sau alte informatii, intra pe site-ul www.cris-smile.com. Vei gasi aici toate detaliile care te intereseaza.

Ai grija de zambetul tau si vei avea mai multa incredere in tine, dar si o viata mai confortabila.

Lasa un comentariu