Independence Day: Resurgence – Ziua Independentei 2 (2016) | recenzie

Introducere | Independence Day: Resurgence – Ziua Independentei 2

Dupa o lunga perioada de asteptare, filmul Ziua Independentei 2 isi face aparitia in cinematografe si aduce cu el o noua poveste despre extraterestrii, unitate intre popoare si sacrificiu. Pe parcursul filmului vei avea ocazia sa vezi o noua tentativa de cucerire condusa de extraterestrii si eforturile pe care le depun locuitorii planetei noastre pentru a o salva.

Rezumat | Independence Day: Resurgence – Ziua Independentei 2

Ziua Independentei 2

Locuitorii minunatei noastre planete dau piept din nou cu extraterestrii. Dupa ce primul atac i-a facut sa fie mai uniti ca niciodata, ai fi crezut ca nimic nu ii mai poate lua prin surprindere. Gresit! Terra se afla in fata celui mai mare atac extraterestru de pana acum si doar curajul catorva oameni poate echilibra balanta in favoarea oamenilor.

 

Opinii | Independence Day: Resurgence – Ziua Independentei 2

Imi plac filmele S.F., nu pot spune ca sunt un fan inrait, dar e fain sa vezi din cand in cand un film bun de genul. Pana la urma ce a fost S.F. in urma cu vreo 10 ani, acum e realitate. Se pare ca pentru treaba asta cu extraterestrii mai avem de asteptat, asa ca suntem in siguranta.

Gasim de toate in acest film, de la povesti cu extraterestrii, la savanti nebuni care ne arata ca trebuie sa fii putin sarit de pe fix ca sa ajungi un geniu. O poveste de dragoste, sau mai multe care nu puteau sa lipseasca si multa actiune. Nave extraterestre, tehnologie extraterestra si tactici militare menite sa salveze pamantul de la invazie.

Ziua Independentei 2

Cateva detalii in plus:

Regizor: Roland Emmerich.
Scenariu: Nicolas Wright, James A. Woods.
Actori principali: Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 24 iunie 2016 si este distribuit de Odeon Cineplex.

Trailer:

Lasa un comentariu