Now You See Me 2 | Mai mult decat un film

Introducere | Now You See Me 2

Now You See Me 2

Cei patru calareti (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, alaturi de Lizzy Caplan) se intorc pe ecranele cinematografelor pentru a transforma o seara de film in una magica.

Atunci cand am venit la vizionarea filmului, teama mea era aceea ca s-ar putea sa ma dezamageasca foarte mult pentru ca primul mi s-a parut absolut genial. Ei bine, nu m-a dezamagit, ba chiar a fost la fel de bun ca primul si am plecat cu sentimentul ca am asistat la un show de magie bine facut, nu la un film in care magia inseamna sa scoti iepuri din joben (o sa intelegi la ce fac referire dupa ce vezi filmul).

Rezumat | Now You See Me 2

Now You See Me 2

Atunci cand Walter Mabry incearca sa le distruga renumele si sa ii infranga pe cei patru calareti, acestia se afla intr-o ipostaza in care nu mai stiu in cine pot avea incredere si afla ca ajutorul poate veni de unde se asteapta mai putin. Prinsi fara nici un plan de rezerva, calaretii trebuie sa se adapteze repede pentru a iesi cu bine din situatia in care au fost pusi.

De la spectacole de magie pe strazile orasului, la evadari spectaculoase si iluzionism la inaltime, aceasta este reteta filmului Now You See Me 2. De asemenea, continua opozitia intre Mark Rufallo si Morgan Freeman care ridica suspansul si filmul capata un efect magic.

Now You See Me 2

Opinii | Now You See Me 2

Trebuie sa incep prin a spune ca filmul are multe scene de magie foarte bine realizate care m-au surprins si inca ma intreb cum e posibil sa faci asa ceva. Stiu ca in spatele fiecarui truc se afla o iluzie si ca, de fapt, magia nu e nimic altceva decat distragerea atentiei combinata cu o iluzie cat mai bine realizata, dar ceea ce face ca un truc sa fie magic este priceperea iluzionistului si capacitatea sa de a controla publicul. Ei bine, in seara asta iluzionistul a fost regizorul si s-a descurcat foarte bine.

Relatiile dintre personaje sunt realizate astfel incat pe intreaga durata a filmului te intrebi ce se intampla si daca ceea ce vezi e real sau nu. Treaba asta cu  inducerea in eroare a publicului le iese destul de bine incat am reusit sa fiu atent timp de 2 ore si 9 minute la actiunea din film.

Despre povestea filmului nu as avea asa de multe de spus in afara de faptul ca este exact la ce ma asteptam in sensul ca speram ca o sa fie ceva care o sa reuseasca sa ma surprinda.

Now You See Me 2

Cateva detalii in plus:

Regizor: Jon Chu.
Scenariu: Ed Solomon, Peter Chiarelli, Boaz Yakin.
Actori principali: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Dave Franco, Daniel Radcliffe.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 17 iunie 2016 si este distribuit de Freeman Entertainment.

Trailer:

Lasa un comentariu