Hai si tu la Festivalul International de Statui Vivante

Teatrul Masca organizeaza in acest an cea de-a sasea editie a Festivalului International de Statui Vivante si trebuie sa-ti spun ca eu am aflat abia acum doi ani de acest de eveniment si de fiecare data mi-a parut rau ca n-am fost prin oras ca sa ajung si eu, dar anul asta voi fi aici si astept sa ne vedem acolo. Aceasta editie promite sa fie cea mai solida de pana acum in sensul ca anul acesta vom avea nu mai putin de 40 de astfel de statui, iar ca sa n-ai nici o scuza sa nu vii, intrarea este gratuita.

Festivalul International de Statui Vivante

Festivalul International de Statui Vivante are urmatorul program:

  • 16 Iunie: ora 20.00 –Noaptea Statuilor Vivante – Casa Filipescu Cesianu, aflata la intersectia dintre Calea Victoriei si Strada Sevastopol, Bucuresti.
  •  17-18 Iunie: Parcul Crangasi
  •  19-20 Iunie: in Parcul Al. I Cuza

Pe langa asta, trebuie sa iti spun ca pasionatii de Instagram au parte de o surpriza pentru ca cea mai reusita fotografie incarcata cu hashtag-ul #statuivivante va fi premiata cu 50 de euro. *Concurs valabil in perioada 16-19 iunie. De asemena, pe data de 16 iunie la ora 20, la Casa Filipescu Cesianu se organiseaza un Instameet unde vei avea ocazia sa te intalniesti cu pasionatii de Instagram si cu bloggeri faini. Da, ai auzit bine, diseara (16 iunie), la ora 20:00 bloggeri isi dau intalnire la Casa Filipescu Cesianu.

*Poze de la editiile trecute poti gasi aici, iar eu va astept zilele urmatoare cu un fotoreportaj de e la festival.

Ce mai astepti? Stiu ca vrei sa vii la Festivalul International de Statui Vivante.

Lasa un comentariu