De ce imi place sa imprumut bani de la Telecredit? (P)

Nu imi place absolut deloc sa imprumut bani, insa in mod paradoxal imi place sa imprumut bani de la Telecredit .

Sa va spun mai intai ce este Telecredit. Telecredit este o institutie finanicara nebancara, ce functioneaza cu autorizatie de la BNR, ceea ce inseamna ca poti beneficia fara nici un fel de grija de un imprumut sigur si rapid, asa cum am facut si eu. Clientii care apeleaza pentru prima data la Telecredit pot imprumuta pana in 500 lei, iar clientii fideli, ca mine, pot imprumuta pana in 1500 lei, pentru o perioada de 30 de zile.

Spuneam ca imi place mult sa imprumut bani de la Telecredit. Imi place in primul rand pentru ca primesc imediat banii. Pentru mine e important sa am banii la timp, fara sa astept zile intregi, asa cum se intampla de multe ori la banci. Au fost cazuri in care am primit banii in aceeasi zi in care am facut solicitarea. Asadar, daca vrei un credit online rapid imprumuta responsabil cu Telecredit.

Totdata, imi place sa imprumut de la Telecredit pentru ca nu am de umblat pe drumuri pe la tot felul de insitutii. Ceea ce trebuie sa fac e strict online. Intru pe telecredit.ro, ma loghez (am deja cont) solicit imprumutul, incarc documentele necesare si gata. Banii imi intra in cont in cel mai scurt timp.

Telecredit este varianta mea preferata cand vine vorba de imprumuturi si pentru faptul ca nu sunt oprita sa imprumut, pentru ca am credit la o banca. Pe ei nu ii intereseaza daca tu ai sau nu credite la alte banci. Important e doar sa le inapoiezi lor banii la timp, ceea ce eu personal imi permit de fiecare data. E chiar o placere sa fac un imprumut la Telecredit.

Imi place totodata si transparenta acestei institutii financiare nebancare. Nu te trezesti cu surpriza de a avea comisioane si costuri ascunse. Totul ti se comunica de la inceput in mod clar si nu te trezesti pe parcurs cu surprize neplacute.

Ultimul lucru pe care vreau sa-l impartasesc cu voi e faptul ca cei de la Telecredit sunt creditori directi. Nu e ca in alte cazuri cand intervin brokeri sau intermediari.

Eu iti recomand cu incredere Telecredit. Bucura-te si tu de avantajele unui credit rapid, unui credit pe care il faci doar cu buletinul si la care nu ai nevoie de garantii.

Lasa un comentariu