Warcraft: Inceputul (2016) | recenzie

Introducere | Warcraft: Inceputul

Trebuie sa incep acest articol prin a spune ca nu sunt un fan al seriei Warcraft si nu am jucat nici un joc pana acum, asa ca parerea mea o sa fie strict legata de ceea ce am vazut in acest film si impresia pe care mi-a lasat-o.

Warcraft: Inceputul

Rezumat | Warcraft: Inceputul

Pe planeta Azeroth izbucneste un razboi intre orci si oameni. De partea oamenilor se afla Alianta condusa de Anduin Lothar, un razboinic dispus sa sacrifice totul pentru victorie, iar de partea orcilor este o magie numita Fel care poate transforma viata in putere, un fel de orci pe steroizi. Orgrim, liderul Hoardei de orci este si el dispus sa sacrifice totul pentru a-si salva poporul si familia de la disparitie. Acestea fiind spuse, filmul promite sa ofere o experienta plina de magie pe planeta Azeroth, dar si pe taramul orcilor.

Opinii | Warcraft: Inceputul

Nu stiu care este relatia intre oameni, magicieni si orci in jocuri sau in celelalte filme, dar in acest film mi-a placut modul in care au fost create relatiile. Nu am vazut orcii ca pe niste animale care incearca sa distruga totul asa cum imi imaginam inainte. Am vazut un popor de fiinte care se ghideaza conform unor reguli stricte si considera traditia sacra.

Pe de cealalta parte, am vazut pe planeta Azeroth oameni capabili sa poarte un razboi pentru a-si apara familia si poporul, dar si lupte interioare care aveau sa decida soarta razboiului. As oferi mult mai multe detalii despre asta, dar nu as vrea sa dau spoilere.

Atunci cand vorbim despre efectele speciale, trebuie sa mentionez faptul ca filmul merita vazut in 3D. Mi-au placut efectele, orcii sunt mult mai realisti decat ce vazusem eu in pozele din jocuri pe internet.

Per total este un film bun care merita vazut la cinema.

Cateva detalii in plus:

Regizor: Duncas Jones.
Scenariu: Duncas Jones, Charles Leavitt.
Actori principali: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 10 iunie 2016 si este distribuit de Ro Image 2000.

Trailer:

Lasa un comentariu