O alternativă pentru învățământ: învățământul profesional de tip dual

V-am mai povestit despre programul o`SCAR aici. Acum a venit timpul să vă spun că prima etapă de înscrieri în programul o`SCAR are loc în perioada 13-17 iunie și 21 iunie 2016

În cadrul programului o`SCAR, practica este principala metodă pentru învățarea meseriei de comerciant-vanzator.

„În ziua de astăzi, baza societății suntem noi. Noi cei care muncim, care am învățat să fim buni la ceva anume sau care ne dorim să fim buni la ceva. Programul o`SCAR îți oferă această șansă și nu trebuie irosită! Societatea are nevoie de oameni buni în vânzări la fel cum are nevoie de doctori sau de oricare alți profesioniști.” A declarat Dani Oțil în cadrul workshop-ului.

„Programul o`SCAR are o durată de 3 ani și oferă absolvenților cursuri de formare profesională în meseria de comerciant-vânzător în domeniile alimentar și non-alimentar. Înscrierile de anul acesta se vor desfășura în trei etape, iar prima etapă de înscrieri are lor în perioada 13-17 iunie și 21 iunie.” a declarat Loredana Popescu, directorul Colegiului Economic Costin C. Kirițescu.

*Școala Comercială Austriacă din România este un proiect educațional susținut de Ministerul Învățământului Educației Naționale și Cercetării Științifice, Inspectoratul Școlar al Municipiului București și de Primăria Sectorului 6. Pentru mai multe detalii despre programul o`SCAR, accesați http://oscar.kiritescu.ro/ .

 

Lasa un comentariu