A aparut ghidul „Alegeti un iluminat mai bun”

Ghidul Alegeti un iluminat mai bun ofera informatii cu privire la multe aspecte pe care cumparatorul trebuie sa le aiba in vedere atunci cand cumpara o sursa de lumina. Printre informatii se numara: tipurile de becuri existente, consumul, durata de viata, timpul de aprindere, redarea culorilor, eficienta energetia, etc.

iluminat mai bun
„Asociația InfoCons salută și susține demersul A.R.I.! Un astfel de ghid era de mult timp necesar pe piața din România. Întotdeauna informarea corectă este cea care îi protejează atât pe consumatori, cât și pe vânzători deopotrivă. Citirea informațiilor de pe etichetă de către consumator este esențială, iar în cazul în care acesta nu este mulțumit poate suna la 021.9551, numărul protecției consumatorilor” Sorin Mierlea, Președinte InfoCons.

“Materialul pe care îl prezentăm astăzi încearcă să facă “lumină“ în modul în care ne alegem becul de pe raftul magazinelor. Scopul Ghidului vizează îmbunătăţirea gradului de cunoaştere privind opțiunile cele mai potrivite pentru fiecare dintre noi, cu privire la sursele de lumină” a declarat Dan Vătăjelu, Președinte A.R.I.

Pentru acest an, Asociatia Romana pentru Iluminat pregateste inca 5 ghiduri destinate autoritatilor publice, unitatilor de invatamant, spitalelor si investitorilor privati.

  • Ghid pentru achizitia echipamentelor de iluminat stradal.
  • Ghid pentru achizitia echipamentelor de iluminat pentru scoli.
  • Ghid pentru achizitia echipamentelor de iluminat pentru spitale.
  • Ghid pentru achizitia echipamentelor de iluminat pentru birouri.
  • Ghid pentru achizitia echipamentelor de iluminat pentru industrie.

Lasa un comentariu