Evenimente de Weekend | 26-28 mai 2016

Bucharest Technology Week a inceput deja de cateva zile cu conferinte dedicate iubitorilor de tehnologie. Insa, in weekend veti avea parte de 3 zile de expozitie interactiva la Piata george Enescu- Ateneu. Nu vor lipsi de acolo robotii, gadget-urile si dronele.

Program:
Vineri, 27 mai, 12:00 – 20:00
Sambata, 28 mai, 10:00 – 20:00
Duminica, 29 mai, 10:00 – 18:00

HeyDay Music Festival vine in Parcul Izvor cu 3 zile de festival si 18 trupe consacarate din Marea Britanie, Italia si Romania. HeyDay aduce impreuna unele dintre cele mai cunoscute “tribute acts” printre care se numara: Beatles, Michael Jackson, Queen, Guns N’ Roses, U2, Led Zeppelin, Rihanna, James Brown, Adele, Metallica si Nirvana.

East European Comic Con 2016. Are nevoie de introducere? Va spun doar atat: 28-28-29 mai la Romexpo. Ma gasiti si pe mine duminica pe acolo.

Festivalul Femei pe Matasari aduce 3 zile de muzica, moda, teatru, proiecte inedite si design.

Duminica are loc a doua lansare a cartii In liceu. 

Tot Duminica are loc un concert cu Vunk, Catalin Josan si Natalia Barbu in Herastrau. Intrarea este libera.

Iar ca bonus, desi nu e in weekend. Pe mine ma gasiti astazi (26 mai) la Bairam. Pe langa celelalte petreceri de noaptea agentiilor, va mai las una aici, ZECE la Pastel.

*Daca organizezi un eveniment sau stii unul care merita pus pe lista weekendul viitor, da-mi un mail pe [email protected]

Lasa un comentariu