Vecini de cosmar 2 – Bad Neighbors 2 (2016) | recenzie

Introducere | Vecini de cosmar 2

vecini de cosmar
Voi incepe prin a va spune ca inainte de a vedea acest film trebuie sa il vedeti si pe primul. Chiar daca nu e o legatura foarte stransa intre ele, pentru a intelege mai bine ce se intampla  si care e treaba cu relatia dintre personajele de mai sus, trebuie sa stiti si ce s-a intamplat in prima parte.

Rezumat | Vecini de cosmar 2

Filmul continua povestea din 2014 si de aceasta data ii avem in rol principal pe Mac si Kelly care urmeaza sa fie parinti pentru a doua oara si decid sa isi schimbe casa. Norocul face ca langa ei sa apara o fratie de fete condusa de Teddy. Ideea fratiei a pornit de la faptul ca toate petrecerile erau foarte naspa si fetele aveau nevoie de un loc in care sa petreaca asa cum le place lor. Pentru ca regulile din campus erau foarte aiurea, singurele petreceri la care puteau merge erau cele organizate de fratiile pentru baieti. Astfel, decid sa isi infiinteze o fratie care poate da petreceri. Ce s-a intamplat dupa si cum i-a afectat acest lucru pe Mac si Kelly veti vedea la cinema.

vecini de cosmar

Opinii | Vecini de cosmar 2

Mi-a placut filmul, a avut multe momente in care am ras foarte mult si pot spune ca am plecat de acolo cu zambetul pe buze. Pe langa partea de comedie, dezbate intr-o oarecare masura si  treaba asta cu egalitatea intre sexe si drepturile fiecaruia. Nici nu am stat sa caut pe internet, dar ar fi foarte aiurea ca o organizatie de fete sa nu aiba voie sa dea petreceri intr-un campus in timp ce oricine altcineva poate.

vecini de cosmar

Cateva detalii in plus:

Regizor: Nicholas Stoller.
Scenariu: Andrew jay Cohen, Brendan O`Brien.
Actori principali: Seth Rogen, Rose Byrne, Zac Efron.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 20 mai si este distribuit de Ro Image.

Trailer:

 

Lasa un comentariu