X-Men: Apocalypse (2016) | recenzie

Introducere | X-Men: Apocalypse 

Dupa succesul obtinut de X-Men: Days of Future Past, Bryan Singer revine cu un nou film din seria X-Man care il aduce pe ecranele din cinematografe pe primul mutant din istorie, Apocalypse.

Trebuie sa recunosc inca din inceputul articolului ca imi plac foarte mult filmele si serialele cu mutanti. Inca n-am descoperit de ce, poate ca am ramas cu amintirile de cand eram mic si incercam dupa fiecare epsiod din X-Men sa mut obiecte prin casa uitandu-ma la ele. Nu ca acum n-as fi incercat sa ma teleportez acasa dupa film :))

X-Men: Apocalypse

Rezumat | X-Men: Apocalypse 

In anul 1983, cel mai puternic mutant (Apocalypse) este eliberat si decide ca lumea are nevoie de un restart. Incepe sa isi construiasca o echipa alaturi de alti 4 mutanti carora le mareste puterile pentru a reusi sa aduca apocalipsa pe terra. In echipa sa se afla si Magneto care se afla intr-un moment vulnerabil si se lasa usor influentat de promisiunile lui Apocalypse.

X-Men: Apocalypse

Pentru a reusi sa-l opreasca pe Apocalypse din distrugerea lumii, Raven si Profesorul X aduna o echipa de tineri X-Men si pleaca sa-l infrunte. Ce a iesit? Vei vedea la cinema.

Opinii | X-Men: Apocalypse 

Imi place ca X-Men se intoarce acolo de unde povestea a inceput si redescoperim povestile mutantilor cu care ne-am obisnuit inca din desenele pe care le priveam in copilarie. Aflam cum s-a ales Storm cu parul alb, cum a reusit Scott sa taie un copac in doua, cum a ramas Profesorul X fara par si cum a ajuns Kurt la scoala profesorului.

Efectele speciale se ridica la nivelul asteptarilor si personal, consider acest film ca fiind unul dintre cele mai bune din seria X-Men. Dar nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, tocmai din acest motiv, va spun ca intra pe data de 20 de mai in cinematografe si puteti sa va convingeti si singuri.

X-Men: Apocalypse

Cateva detalii in plus:

Regizor: Bryan Singer.
Scenariu: Simon Kingberg, Bryan Singer, Michael Dougherty, Dan harris.
Actori principali: James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Oscar Isaac, Sophie Turner.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 20 mai si este distribuit de Odeon Cineplex.

Trailer:

Lasa un comentariu