The Angry Birds Movie (2016) | recenzie

Introducere | The Angry Birds Movie (2016) 

Cine nu s-a jucat cel putin o data Angry Birds pe telefonul mobil? Cred ca toti am incercat sa intram in lumea pasarilor si sa traim in orasul lor pentru o zi sau pentru cateva statii in RATB. Eu am fost in lumea lor la cinema cu ajutorul unor ochelari 3D si trebuie sa recunosc, mi-a placut mai mult de cat m-as fi asteptat.

Angry Birds

Rezumat | The Angry Birds Movie (2016) 

Actiunea incepe pe insula unde pasarile locuiesc in armonie si fericire pana apar niste vizitatori neasteptati. Ei bine, vizitatorii astia sunt primiti cu bine de toti locuitorii insulei, mai putin de Red care era foarte sceptic cu privire la intentiile lor si incerca sa ii avertizeze pe toti ceilalti ca ceva urmeaza sa se intample. Problema este ca Red era marginalizat de catre celelalte pasari si nimeni nu l-a ascultat. Ce s-a intamplat dupa? Va invit la cinema sa vedeti filmul.

Opinii | The Angry Birds Movie (2016) 

De obicei nu imi plac animatiile, dar de data asta am fost placut impresionat de Red si celelalte pasari. Mi-a placut povestea filmului si  faptul ca au ales sa il creeze astfel incat sa te duca de mai multe ori cu gandul la jocuri.

Iar faptul ca Red este obligat sa participe la un curs de Anger Management este pur si simplu minunat. Sa vezi o pasare furioasa participand la un astfel de curs este foarte amuzant, dar si mai amuzante sunt lucrurile care se intampla acolo.

Cateva detalii in plus:

Regizor: Clay Kaytis, Fergal Reilly.
Scenariu: Jon Vitti.
Actori principali (voce): Peter Dinklage, Jason Sudeikis, Kate Mckinnon.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 13 mai si este distribuit de InterComFilm.

Trailer:

 

Lasa un comentariu