Mama, ce zi – Mother`s Day (2016) | recenzie

Introducere | Mama, ce zi – Mother`s Day

Daca pana acum m-am obisnuit cu filmele care imbinau  actiunea si comedia, de aceasta data am avut parte de un film care reuseste sa imbine comedia cu momentele dramatice. Pentru un moment esti in culmea fericirii, iar in urmatorul te gandesti la sensul vietii si incepi sa intelegi mai bine problemele cu care foarte multe familii se confrunta.

Mama, ce zi

Rezumat | Mama, ce zi – Mother`s Day

Filmul ne arata povestea a trei familii care se pregatesc pentru sarbatoarea de Ziua Mamei. Avem parte de povesti de iubire, despartiri si evenimente neasteptate. Este un film complex care reuseste sa imbine comedia cu momente care te pun pe ganduri si te fac sa intelegi ca sarbatoarea asta ar trebui sa fie in fiecare zi, nu doar o data pe an.

Mama, ce zi

Opinii | Mama, ce zi – Mother`s Day

Mi-a placut foarte mult povestea filmului, din poster ma gandeam ca o sa ma cam plictisesc, dar se pare ca n-a fost asa. Scenariul a fost scris in asa fel incat sa imbine comedia cu o lectie de viata foarte importanta, aceea ca familia va ramane alaturi de tine orice s-ar intampla. Pe langa asta, personajele isi joaca foarte bine rolurile si intri alaturi de ele intr-o lume in care nimic nu e ceea ce pare si  surprizele pot aparea de oriunde.

Intr-o lume in care presiunea sociala influenteaza atat de mult propriile decizii, filmul aduce o noua perspectiva asupra notiunii de familie si  incearca sa accentueze faptul ca nu religia sau apartenenta demografica stau la baza unei familii unite.

Cateva detalii in plus:

Regizor: Garry Marshall.
Scenariu: Tom Hines, Lily Hollander.
Actori principali: Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Kate Hudson, Julia Roberts.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 13 mai si este distribuit de Freeman Entertainment.

Trailer:

 

Lasa un comentariu