Samsung lanseaza SUHD TV 2016

Ieri seara am fost la TNB unde Samsung a lansat un noua serie de televizoare SUHD cu un design unic, fara rama si cu un aspect elegant. Ecranul televizorului ofera o calitate a imaginii superioare datorita tehnologiei Quantum Dot.

„Inovația tehnologică ne-a asigurat poziția de lider pe segmentul UHD 4K pe plan local, segment care depășește deja 10% ca valoare din totalul televizoarelor vândute, la mai puțin de trei ani de la lansarea acestei tehnologii. Ne bucurăm să aducem pe piața locală noua gamă de televizoare SUHD 2016, care continuă seria de inovații, oferind o calitate a imaginii de neegalat, iar cu aceste noi 19 modele ne dorim să contribuim la creșterea accelerată a pieței, în special pe segmentul premium”, a declarat Victor Armășelu, director Consumer Electronics Division, Samsung Electronics Romania.

Asa cum spuneam, noile televizoare Samsung SUHD 2016 beneficiaza de tehnologia Quantum Dot, care ofera imagini fidele realitatii, fiind in acelasi timp prietenoasa cu mediul, deoarece in constructia acestor ecrane nu este folosit cadmiul. Quantum Dot inseamna semiconductori de dimensiuni microscopice prin intermediul carora imaginea este redata la o calitate mult mai buna.

Iar daca eu abia diferentiam traditionalele nuante de culori pe care le poti numara pe degete, acest televizor poate sa redea un miliard de nuante diferite de culori.

televizor Samsung SUHD

Toate modelele Samsung SUHD de anul acesta ofera o experienta vizuala premium, datorita High Dynamic Range, cu un nivel pana la 1.000 de niti HDR, pentru redarea celor mai pure si intense zone de alb si negru.

televizor Samsung SUHD

Pe langa toate astea, televizorul poate fi conectat la internet si ai acces la aplicatii gen YouTube, Netflix si a altor tipuri de continut audio-video ca de exemplu jocurile video sau clipuri de pe telefon.

*Gama televizoarelor Samsung SUHD 2016 incepe deja sa fie disponibila in magazinele partenerilor Samsung Electronics Romania.

Lasa un comentariu