Florin Dumitrescu lanseaza cartea „Gateste cu mine”

Pe 27 aprilie am participat la evenimentul de lansare al cartii Gateste cu mine. Aceasta este o colectie de retete clasice scrisa de Florin Dumitrescu in care veti gasi reteletele copilariei sale, de la perioada copilariei pana la maturitate. Cartea contine retete dedicate celor care gatesc zi de zi, adica nu trebuie sa fii vreun bucatar profesionist ca sa reusesti sa faci una din retetele de acolo.

„Contrar așteptărilor, cartea aceasta nu este despre meseria de bucătar. Nu este despre restaurante, despre fine-dining, despre stele Michelin, rețete elaborate sau plating minimalist. Această carte este povestea mea, spusă pe limbajul gustului și e pentru cei care gătesc acasă, din pasiune sau de nevoie, pentru cei care pun pe masă celor dragi bucăți din sufletul lor…” a declarat Florin Dumitrescu.

gateste cu mine florin dumitrescuCartea semnata de Florin Dumitrescu cuprinde 42 de retete si, asa cum spune el, puteti gasi in ea  „de la mâncărurile bunicii mele, cele cu care am crescut și rețete care mi-au marcat cariera, până la preparatele care m-au făcut să înteleg cât de mult contează să gătești cu drag și din iubire.”

Cartea poate fi gasita in toate magazinele LIDL la un pret de 39,99 ron si online pe www.librarie.net la un pret de 49,99 ron.

La final va voi lasa cateva poze facute la eveniment. Spor in bucatarie si pofta buna!

Lasa un comentariu