Restaurantul La Nuci pregateste Special of the Week

Restaurantul La Nuci va invita sa incercati ultimele preparate denumite generic – Specials of the Week. Preparatele le puteti gasi in locatie pana la finalul lunii aprilie.Restaurantul La Nuci

Special of the Week

Supa crema cu rosii coapte din gradina si ardei copti;
Aripioare de pui ca-n Texas servite cu cartofi prăjiţi;
Chifteluţe de pui şi creveţi cu salată picantă de gulie şi morcov in sos de mango cu chili;
Noodles de pui cu legume si ulei de masline bio presat la rece.


Din secretele gastronomiei fusion

Chinezii consuman fidea inca din anul 3000 i.Hr., in provincia Qinghai. Acea fidea era facuta din mohor si mei. Nu promit ca o sa gasiti o reteta identica celei din China, dar noodles-ul cu pui de la restaurantul La Nuci  contine legume crescute organic si o fidea foarte buna.

Pentru ca preparatele nu merg pe uscat, vei gasi aici vinul casei: dulce, demidulce, sec si demisec, dar si coniac, rom, whiskey irlandez, scotian sau american.

Restaurantul La Nuci Ingredientul secret – Uleiul de masline BIO presat la rece

Uleiul de masline LA NUCI este un produs BIO, presat la rece. Adica fructele cu frunze se introduc intr-o cuva speciala unde, prin strivire si centrifugare rezulta o pasta densa.Uleiul LA Nuci este un ulei extravirgin, cu o aciditate de sub 0.3% si asta datorita faptului ca in procesul de fabricatie nu se folosesc chimicale sau alte substante catalizatoare nenaturale.

Concret, pentru obtinerea unui litru de ulei sunt necesare in jur de cinci kilograme de masline, iar metoda de presare la rece permite mentinerea gustului, a culorii si valorilor nutritive, uleiul de masline fiind singurul ulei ce poate fi consumat imediat dupa extragerea din fruct.

Incercam sa satisfacem zilnic cele mai exigente dorinte ale clientilor nostril si reinventam meniul pentru ca La Nuci crede ca o masa adevarata are nevoie de un plating creativ si de o explozie de arome. In 25 de ani am facut fata multor provocari dar nu ne oprim aici. In plus vorbim de un concept fusion cooking pentru ca trebuie stiut -Carnatii, muraturile, uleiul casei, sosurile, prajiturile, painea si, piesa de rezistenta a verii – Inghetata toate sunt home made. Asta e cea mai mare dovada de incredere fata de client pentru ca si eu si familia mea servim aceleasi preparate pe care le servesc si clientii pentru ca aici locuim, aici e casa noastra” a declarat – Bogdan Cristea, manager al localului.

Restaurantul La NuciDespre Restaurantul La Nuci

Restaurantul “La Nuci” are in spate o poveste de-o varsta cu sfertul de veac. De la preparate traditionale romanesti precum ciorba de burta, mici, sarmale, fripturi de berbecuţ, vita sau pui, pana la delicatese exotice din zona Mexicului, Italiei, Spaniei sau Chinei.

In plus, chefii restaurantului La Nuci va ofera incepandcu acest an si delicii culinare are bucatariei moleculare si preparate pregatite cu echipamente de ultima generatie. Asta face din La Nuci mai mult decat un restaurant. Acesta este o calatorie pentru arome, gusturi si senzatii, care te vor face sa revii.